Troje naših u akciji / Čilić završava program na Margaret Court areni, Federeru reflektori, Nadalu najveće sunce

Image
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/PIXSELL

U ponedjeljak s troje hrvatskih predstavnika započinje prvi Grand Slam sezone

13.1.2019.
9:15
Dubreuil Corinne/ABACA/PIXSELL
VOYO logo

Lanjski finalist Australian Opena Marin Čilić svoju će tenisku sezonu otvoriti odmah uvodnog dana prvog Grand Slam turnira godine. Čilić će protiv Australca hrvatskih korijena Bernarda Tomica (2-1 za Čilića) zatvoriti program ponedjeljka na Margaret Court areni. 2010. u Melbourneu su u drugom kolu otišli do pet setova, a naš najbolji tenisač do prvog polufinala karijere na najvećim turnirima.

Prije njih u devet sati po hrvatskom vremenu igraju Ashleigh Barty i Luksika Kumkhum, pa bi Međugorac i "zločesti" Australac na teren mogli oko 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još dvoje hrvatskih predstavnika od pet ukupno nastupit će sutra. Donna Vekić i Kristina Mladenovic prve će na teren osam, a to znači od 01:00. Također, Petra Martić i Heather Watson u isto vrijeme će na 14-icu.

Od najvećih zvijezda navijači će u Melbourneu odmah u akciji moći vidjeti Rogera Federera (protivnik Denis Istjomin) koji je dobio najbolji termin na Rod Laveru areni, a ondje će Rafael Nadal igrati po najvećem suncu (za ponedjeljak najavljena 34 stupnja) protiv Jamesa Duckwortha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije će Mariju Šarapovu testirati Britanka Harriet Dart, put ka obrani naslova započet će Caroline Wozniacki s Belgijankom Van Uytvanck, a organizatori su za možda posljednji meč karijere Andyja Murrayja s Bautistom Agutom stavili na treći teren po veličini, Melbourne arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo