BIJES NEKOĆ NAJBOLJE NA SVIJETU: / Pliškova ostala u čudu nakon očite krađe, potom izgubila mirnoću na rijetko viđen način

Image
Foto: Screenshot

Pliškova je eliminirana s turnira u Rimu

17.5.2018.
11:41
Screenshot
VOYO logo

Iznervirana očitom pogreškom u ključnom trenutku ogleda protiv Marije Sakkari u 2. kolu WTA turnira u Rimu, pogreškom zbog koje očito smatra da je izgubila meč, bivša najbolja tenisačica svijeta Karolina Pliškova izgubila je mirnoću na kraju susreta i reketom više puta udarila po stolcu glavne sutkinje meča.

Sve se dogodilo pri rezultatu 5-5 i 40-40 u trećem setu kada je češkoj tenisačici, šestoj nositeljici turnira, dosuđen aut na dobru loptu. Umjesto šanse za oduzimanja poena suparnici Pliškova se našla u situaciji za koju nije mogla vjerovati da je suđena, a potporu ni od koga u dokazivanju istine nije imala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povukla ruku i onda...

Igra je otišla na stranu njene suparnice, malo kasnije i sljedeća kao i meč, a Pliškova je potom iznenadila reakcijom. Čestitala je suparnici na mreži, premda je i tu mogla biti sigurna da je Sakkari ključnu loptu vidjela i ostala nijema, a potom pružila ruku sutkinji. Brzo ju je povukla, prebacila reket u nju i iskalila svoj bijes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirala je sve i Karolinina sestra blizanka Kristina koja je putem Twittera poslala poruku WTA.

"Najgora koju sam vidjela, nadam se da ova gospođa Marta Mrozinska više nikad neće suditi meč meni ili Karolini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo