Velika sansa za Bornu Corica, napokon se vraca Cilic

Hrvatski tenisac Borna Coric s uvjerljivih je 6:2, 6:2 svladao Ukrajinca Artjoma Smirnova, 400. na ATP ljestvici, u prvom kolu kvalifikacija za turnir Masters 1000 serije u Indian Wellsu.

11.3.2015.
10:12
VOYO logo

Prije sest tjedana, u trenutku prijave za turnir, Coric nije imao dovoljno dobar renking za ulaz u glavni zdrijeb, a sada je kao 60. tenisac svijeta postavljen za prvog nositelja kvalifikacija. Za ulaz u glavni zdrijeb treba mu jos samo pobjeda nad 21-godisnjim Amerikancem Bjornom Fratangelom (ATP - 170.) koji je u 1. kolu sa 7-6, 6-4 iznenadio 16. nositelja, Portugalca Gastaa Eliasa.

Uspije li pobijediti Fratangela Coric ce se pridruziti trojici hrvatskih tenisaca koji su u glavnom zdrijebu. Marin Cilic je 10. nositelj te je slobodan u prvom kolu, a svoj premijerni mec u 2015. godini odigrat ce protiv pobjednika dvoboja Argentinca Juana Monaca i Rusa Tejmuraza Gabasvilija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlovic je 21. nositelj i takoder slobodan u prvom kolu, a u drugom ceka boljeg iz meca Amerikanca Stevea Johnsona i Spanjolca Marcela Granollersa. Ivan Dodig krece od prvog kola u kojem ga ceka Portugalac Joao Sousa.

Glavni turnir tenisacica na BNP Paribas Openu pocinje u srijedu, a glavni turnir tenisaca dan poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo