SPREMA SE MEGA-TRANSFER: / 'Ne čudi me što je Interov direktor došao u Maksimir'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Intenzivna je suradnja Dinama i Intera koji je od zagrebačkog kluba kupio Matea Kovačića i Marcela Brozovića.

21.10.2015.
17:40
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Za hrvatskog reperzentativca ovog je ljeta silno bio "zagrizao" i Milan, ali Dinanov izvršni predsjednik Zdravko Mamić tvrd je pregovarač, pa svog trenutačno najvećeg dragulja u momčadi neće dati za sedam milijuna eura, koliko su prvotno nudili "rossoneri", ali ni za 12 milijuna, koliko je glasila sljedeća ponuda. Za "izbijanje iz cipela", kako to voli Mamić slikovito objasniti, trebat će veći iznos...

Cijena će mu na Euru još porasti

Zato je sinoć, na utakmici Lige prvaka protiv Olympiacosa, na maksimirskim tribinama bio Interov sportski direktor Pietro Ausilio, koji je željenog igrača mogao vidjeti u zadnjih pola sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ni malo iznenađen činjenicom što je Ausilio došao u Zagreb. Znam da je Pjaca na Interovoj listi želja, ali nije jedini koji se zanima za njega. Mogu samo pobrojati neke od njih, poput Bayerna, Borussije Dortmund, Manchester Cityja. Također, tu je i Milan već dulje vrijeme", otkrio je novinarima igračev menadžer Marko Naletilić dodavši:

"Dinamu se ne žuri, a medijske priče kako će Pjacu sigurno prodati u siječnju nisu točne. Sigurni smo da će Pjaca igrati na Euru, a klub vjeruje da će mu to podići cijenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo