posljednja utakmica kola / Meškov pregazio Steauu u 14. kolu SEHA lige: Kod obje momčadi se istaknuli hrvatski rukometaši

Image
Foto: SEHA liga

Hrvatski rukometaši bili su prva imena bjelorusko - rumunjskog dvoboja u SEHA ligi

5.2.2019.
18:08
SEHA liga
VOYO logo

Rukometaši bjeloruskog prvaka Meškova iz Bresta pobijedili su bukureštansku Steauu s 35-21 (19-10) u posljednjoj utakmici 14. kola SEHA lige. 

Od prve minute utakmica je krenula u jednom smjeru, domaćini su prije 15. minute ostvarili prednost od pet pogodaka razlike, a na poluvrijeme su otišli s rezultatom 19:10. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod pobjednika su se istaknula trojica hrvatskih rukometaša: Sandro Obranović je postigao četiri pogotka uz pet asistencija, Šime Ivić je uz tri gola imao šest asistencija, a vratar Ivan Pešić je sakupio sedam obrana. Kod Steaue je Marin Vegar bio najbolji strijelac sa četiri pogotka.

Meškov je tako produžio niz pobjeda na pet utakmica i nastavio lov na Final Four, a posljednji poraz upisali su 27. studenog protiv vodeće momčadi lige, našićkog Nexea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nexe na vrhu ima 36 bodova, isto koliko i PPD Zagreb te Vardar, ali uz utakmicu manje. Četvrti je Meškov Brest sa 27 bodova, a peti Tatran Prešov sa 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb će sljedeću utakmicu u SEHA odigrati 27. veljače, u Skoplju kod Vardara, a Nexe će 5. ožujka gostovati kod Vojvodine u Novom Sadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo