TO JE PRILIKA / Petar Metličić upravo nam je otkrio rak ranu danske reprezentacije: Svjetski prvaci su razotkriveni; 'U prošlosti bi im to stvaralo probleme'

Image
Foto: Screenshot: Net.hr

Petar Metličić najavio nam je utakmicu istine hrvatskih rukometaša na SP-u

19.1.2023.
18:21
Screenshot: Net.hr
VOYO logo

Agresivna 5+1 obrana mogla bi biti oružje naših rukometaša protiv moćnih Danaca. Rekao nam je to Zdravko Zovko prije dva dana, o istom segmentu pričao nam je i Petar Metličić, legendarni bivši hrvatski rukometaš, danas sukomentator na RTL-u rukometnih događanja, s kojim smo kratko popričali uoči nove emisije 'Vrijeme je za rukomet', koja počinje u 19.50 na glavnom kanalu RTL-a. Od 20.30 na istom mjestu na redu je centralni događaj večeri - ključni sraz hrvatskih rukometaša na SP-u protiv svjetskih prvaka Danaca.

Image
TU SU I SVI REZULTATI /

Rukomet SP 2023: Raspored i točne satnice utakmica Svjetskog prvenstva

Image
TU SU I SVI REZULTATI /

Rukomet SP 2023: Raspored i točne satnice utakmica Svjetskog prvenstva

Skandinavske reprezentacije, među njima i Danci, dosta su šablonizirani u napadu i ne vole agresivnu 5+1 obranu. Vole igrati na 6-0, tako inače igraju i naviknuli su na napadanje takvog načina obrane...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, to je sigurno. Oni su dosta, osjećaju se ugodno kad igraju protiv 6-0 obrane. Čitav život tako treniraju i čitav život su tako naviknuli. Mi u prošlosti, ta naša 5-1 obrana, stvarala bi im uvijek probleme, kad smo igrali na visokom nivou. Jednostavno, ne osjećaju se komotno. I uz kombinaciju 5+1 plus agresivnost maksimalna - znači ono što smo pričali - pa čak na rubu incidenta, možemo se nadati nekom uspjehu. Inače, budemo li mekani, budemo li plitki, oni će nas... Em što će nas propucati, pretrčati će nas i mislim da nećemo imati šanse".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što nam je još kazao Petar Metličić pogledajte u Facebook videu.

Svjetsko rukometno prvenstvo koje se igra u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je do 29. siječnja, a još mnoštvo napetih i atraktivnih utakmica gledatelji mogu pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo