Rekla je - da / Romantika u Crnoj Gori: Sudac kleknuo na parket i zaprosio košarkašicu Budućnosti usred finalne utakmice

Image
Foto: screenshot Instagram

Nakon ove romantične geste za većinu prisutnih je utakmica bila u drugom planu

14.4.2022.
10:09
screenshot Instagram
VOYO logo

Finalna utakmica play off-a Košarkaškog prvenstva Crne Gore za žene između Budućnosti i Podgorice donijela je jednu neočekivanu scenu. Naime, sudac Stefan Vuković  je krajem prvog poluvremena zaprosio košarkašicu Budućnosti Violetu Lazarević.

Utakmica je do tog trenutka išla svojim očekivanim tijekom. Favoritkinje iz momčadi Budućnosti su dominirale, a u 14. minuti je Lazarević pogodila tricu uz prekršaj. Kada se mlada košarkašica spremala za izvođenje slobodnog bacanja, sudac Vuković je došao do nje, puhnuo u zviždaljku i kleknuo na parket te je zaprosio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazarević je s nevjericom na licu odmah rekla – da. Ovaj potez je izazvao oduševljenje u dvorani, a dok je ona pokušavala sabrati dojmove igračice obje momčadi su paru čestitale i poželjele sreću u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je nastavljena, a Budućnost je očekivano pobijedila 70:51 te su košarkašice najtrofejnijeg crnogorskog kluba obranile titulu. To je 14 naslov prvaka u povijesti kluba te 12 od crnogorske samostalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo