sjećanje na stare dane / Roddick priznao da se skoro potukao s Đokovićem!

Image

Sada već bivši tenisač, Andy Roddick, koji je svojevremeno bio najbolji igrač svijeta (2003.) priznao je da je u jednom trenutku svoje karijere ušao u fizički obračun sa Novakom Đokovićem.

4.10.2013.
16:49
VOYO logo

Američki tenisač Andy Roddick je u emisiji na Fox Sportsu priznao što se dogodilo s Novakom Đokovićem na US Openu 2008. godine.

Prije tog četvrtfinalnog meča, Roddicka su pitali što misli o tada najnovijoj Novakovoj povredi. Kako su mnogi strani mediji tada pisali da je Nole izgradio reputaciju nekoga tko se često povlači sa mečeva, Amerikanac se našalio uzvraćajući pitanjem: "A što mu je sada? Leđa, kuk? Grčevi, ptičja gripa ili SARS?".

"Jako mi je drago što sam igrao protiv Roddicka na njegovom terenu i u njegovom gradu. Pobjeda protiv njega je iziskivala mnogo truda. Ipak, nije bilo lijepo kada je ispred te publike rekao da sam imao 16 povreda i da ih izmišljam. Nemam ništa protiv nikoga. Andy je rekao da sam imao 16 povreda u prošlom meču, a očigledno je da nisam, zar ne? Svidjelo vam se ili ne, to je tako. Publika je već bila protiv mene jer je mislila da sve glumim", rekao je Nole nakon pobjede.

Roddick je tek sada, pet godina kasnije, otkrio šta se dogodilo neposredno poslije tog meča u kome ga je Đoković pobijedio sa 6:2, 6:3, 3:6, 7:6(5).

"Dogodio mi se jednom jedan sukob u svlačionici, sa igračem... Neću vam reći njegovo ime, reći ću vam samo da se rimuje sa Šmovak Šmoković. Bilo je to na jednom US Openu. Provocirao sam ga, a on je onda izašao i obrisao sa mnom teren, baš kao što je htio, ali se onda i hvalio poslije toga. Čim je ušao, zaletio sam se na njega i gurnuo ga uz ormariće u svlačionici. Onda sam shvatio da je njegov trener malo veći od Donovana (bivšeg NFL quarterbacka, 188 cm visok, 109 kg težak, koji zajedno se Roddickom radi TV show na Foxu). Kada sam pogledao koga ja imam uz sebe, a moj trener je otprilike bio metar i 73, uz nekih 59 kilograma, vrlo brzo sam se odmakao. Da nisam, vlak bi me pregazio", slikovito je Roddick opisao tu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo