ŽDRIJEB FINALA KUPA / Riječani sretni zbog uzvrata na Kantridi

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Arhiva

Prva utakmica finala hrvatskog nogometnog Kupa između Dinama i Rijeke igrat će se na stadionu Maksimir 7. svibnja, a uzvrat je sedam dana kasnije na Kantridi

3.4.2014.
14:29
Sanjin Strukic/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Ždrijebom na novinarskoj konferenciji Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u hotelu Double Tree by Hilton odlučeno je da se prva utakmica finala igra na Maksimiru, dok je uzvrat na Kantridi.

Prilikom ždrijeba asistirali su predstavnici klubova, pa je tako predstavnik Dinama Davor Bukovina promiješao kuglice, a izvukao ih je direktor Rijeke Srećko Juričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali nikakvih želja uoči ždrijeba, ali drago mi je što je uzvrat na Kantridi", kazao je Juričić, dok je Bukovina dodao: "Očekujemo spektakl u obje utakmice. U finalu se sastaju dvije najbolje hrvatske momčadi ako se gleda pozicija na ljestvici. Radujemo se utakmicama sa super jakom Rijekom".

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović najavio je kako će Savez iduće godine marketinški jače popratiti te pokušati 'izbrendirati kup' kako bi to natjecanje dobilo jači značaj, važnost i dimenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je rekorder sa 12 naslova pobjednika Kupa i još četiri finala, dok je Rijeka tri puta bila u finalu Kupa, a dva je puta slavila. Posljednji put 2006.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo