Rašović: Od nas zavisi (VIDEO)

Vermezov naslednik uveren da Parizan može do titule

29.4.2013.
19:31
VOYO logo

Novi trener FK Partizan Vuk Rašović rekao je na zvaničnoj promociji da je svestan da ne dolazi u idealnom trenutku za klub, ali da je uveren kako će crno-beli odbraniti šampionsku titulu.

- Počastvovan sam što mi je klub ukazao poverenje, da ne verujem u sebe i u ekipu, ne bih se ni prihvatao posla. Šansa ne bira vreme, ali voli spremne. Verujem da sam spreman za ono što nas čeka. Očekujem da u narednih pet kola, uprkos svemu, potvrdimo kvalitet i osvojimo titulu - rekao je Rašović u prvom obraćanju novinarima na stadionu u Humskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Neće biti lako pokrenuti ekipu u ovom trenutku, ali se od ranije veoma dobro poznajemo. Momci će se sresti sa nekim novim mojim metodama rada, moraće da ih prihvate i da se žrtvuju za zajedničke ciljeve - naveo je Rašović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je u poslednjih mesec dana ispustio devet bodova prednosti i sada ima samo dva boda više od drugoplasirane Crvene zvezde, zbog čega su crno-beli raskinuli saradnju sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Vermezovićem.

- Dugo sam bio pomoćnik u prvom timu, i tada smo imali dosta turbulencija. Partizan ima odličnu ekipu i još uvek smo u pozitvnoj situaciji jer imamo dva boda prednosti, a i večiti derbi igramo na svom terenu. Sećam se 2010. kada je takođe došlo do promene na klupi i kada sam sa Stanojevićem bio u stručnom štabu. Tada smo osvojili tutulu i ušli u Ligu šampiona, verujem da bi nešto slično moglo da se ponovi - zaključio je Rašović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo