U STABILNOM STANJU / Predsjednik Partizana izboden nožem u restoranu!

Image
Foto: Blic.rs

Nekada najbolji europski košarkaš Predrag Danilović zadobio je udarac nožem nakon čega je operiran, a sada je u stabilnom stanju, pišu beogradski mediji.

18.5.2013.
13:13
Blic.rs
VOYO logo

Predsjednik košarkaškog kluba Partizan i nekada najbolji europski košarkaš PredragDanilović napadnut je nožem sinoć u jednom restoranu u Koštunjaku i zadobio je udarac nožem nakon čega je operiran, a sada je u stabilnom stanju, pišu beogradski mediji.

Kako navode neki mediji, predsjednik KK Partizan nije htio razgovarati s policijom i reći kako je došlo do napada niti tko ga je napao. Liječnik Hitne službe koja je primila Danilovića, izjavio je da je proslavljeni košarkaški reprezentativac zadobio povrede trbuha, ruku i glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predrag Danilović bio je član Partizana od 1988. do 1992. s kojim je bio prvak Europe. Nakon toga je prešao u u talijanski Virtus gdje je bio do 1995. da bi poslije dvije sezone igrao za NBA momčad Miami Heat. Pred kraj karijere 1997. opet se vratio u bolonjski klub za koji je igrao do 2000.

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović potvrdio je novinarima da su ozljede Predraga Danilovića “teške i opasne po život” nakon što je nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije i predsjednik Košarkaškog kluba Partizan izboden nožem u noći između petka i subote u jednom restoranu u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo