mamić pred novinarima / 'Popričat ću s Antom i zagrliti ga, ne mora se ni ispričati, želimo da ostane u Dinamu što duže!'

Zdravko je rekao kako su u upravi kluba šokirani, ali ne i obeshrabreni Ćorićevim istupom

6.11.2015.
13:34
VOYO logo

U četvrtak u 13 sati pred novinare je, kako je ranije i najavljeno, izašao Zdravko Mamić i održao izvanrednu konferenciju za medije. 

Image
nezapamćene turbulencije /

Ante Ćorić odlazi iz Dinama zbog 'nepoštenog tretmana', Mamić najavio izvanrednu presicu

Image
nezapamćene turbulencije /

Ante Ćorić odlazi iz Dinama zbog 'nepoštenog tretmana', Mamić najavio izvanrednu presicu

Iako su svi odmah očekivali osvrt na pobunu mladog talenta Ante Ćorića i njegovu želju za napuštanjem kluba, Mamić je novinare izvijestio kako je presicu sazvao iz sasvim drugih razloga, prvotno zato da uputi sve pohvale mladoj reprezentaciji koja je ostvarila velik uspjeh doguravši na Svjetskom prvenstvu u Čileu do četvrtfinala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam potrebu zahvaliti se u ime kluba našoj djeci koja su u istoj godini 2015. prvo bili u Bugarskoj na Europskom prvenstvu i osvojili 5. mjesto bez poraza te sada u Čileu. U godinu dana bili smo među 5 u Europi, pa među 8 u svijetu. Tek u 16. utakmici doživjeli prvi poraz", slavodobitno je Mamić. 

Nakon toga na red je došla tema Ćorića. Zdravko je rekao kako su u upravi kluba šokirani, ali ne i obeshrabreni Ćorićevim istupom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi koji smo odgovorni moramo tome pristupiti što ozbiljnije u ime Dinama i dječaka. Ovdje sam 45 godina i nikad do sada nisam čuo da je klub toliko želio pomoći igraču kao mi Ćoriću i njegovoj obitelji. Kunem se da smo sve učinili da budu sretni i dalje ćemo to činiti. Spremni smo se žrtvovati da Ćorić dugo godina nosi dres Dinama", rekao je.

Mamić je naposljetku poslao i poruku i savjetovao mladog Antu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante je sa 16 godina debitirao u momčadi Dinama, sa 17 je odigrao 33 utakmice kroz sezonu, a ove godine ih je sakupio već 19. Pa taj dečko ima 18 godina, ima 60 utakmica u Dinamu, a igrao je i u reprezentaciji. Ne znam zašto je izašao van s time. Naravno da ćemo popričati, ja ću ga i zagrliti. Ne mora se ni ispričati.  Ante, ovo je tvoj Dinamo. Uhvati se rada i trenera, mjesto da praviš karijeru je jedino na terenu. Ima ugovor do 2020., a mi želimo da ostane i duže ako je moguće...", poručio je Mamić talentiranom veznjaku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo