LOŠA VIJEST IZ HSV-a / Petrić u srijedu ide na operaciju gležnja

Image

Hrvatskog napadača operirat će u Baselu specijalist za ovu vrstu ozljeda dr. Bernhard Segesser. Jesenski dio prvenstva za nogometaša je okončan, očekuje se povratak sredinom siječnja.

6.10.2009.
12:07
VOYO logo

Napadač Hamburger SV-a i hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić u srijedu će se podvrgnuti operaciji gležnja kojega je ozlijedio tijekom nedjeljnog prvenstvenog ogleda protiv Herthe u Berlinu (1-3), objavio je njegov klub.

Petrića će u Baselu operirati specijalist za ovu vrstu ozljeda dr. Bernhard Segesser, a iz HSV-a su objavili kako je za našega napadača gotov jesenski dio sezone, te da bi se na teren mogao vratiti sredinom siječnja kada počinje drugi dio Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV je odlično krenuo u ovu sezonu, nakon osam kola nalazi se na drugom mjestu ljestvice sa 20 bodova, koliko ima i vodeći Bayer iz Leverkusena. No, pravu sportsku nesreću preživljava momčad iz Hamburga jer je do kraja jeseni ostao bez oba svoja glavna napadača. Osim na Petrića, trener Bruno Labbadia ne može računati niti na Peruanca Paola Guerrera koji će zbog ozljede ligamenata koljena izbivati s terena do veljače. Momčadi je na raspolaganju ostao tek Marcus Berg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo