PODIJELIO DOJMOVE / Jakirović: 'Bilo je oprezno, znamo zbog čega, a jednu stvar ne razumijem'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jakirović je nakon remija s Rijekom u finalu Kupa istaknuo da će Dinamo napraviti sve da u uzvratu pobijedi i osvoji trofej

15.5.2024.
21:33
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U prvom dvoboju ovosezonskog finala Hrvatskog nogometnog kupa nije bilo ni pobjednika ni golova, Dinamo i Rijeka su na maksimirskom stadionu odigrali 0-0. Drama oko novog slavljenika u Kupu tako se seli na riječku Rujevicu gdje će se iduće srijede odigrati uzvratna utakmica. Nakon duže vremena u ovom finalu vrijedi pravilo pogotka u gostima.

Image
POGLED NA SVEČANU LOŽU /

Kakva scena na finalu Kupa: Čime li je Milanović nasmijavao Zajeca?

Image
POGLED NA SVEČANU LOŽU /

Kakva scena na finalu Kupa: Čime li je Milanović nasmijavao Zajeca?

Trener Dinama Sergej Jakirović nakon utakmice podijelio je svoje dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što nismo iskoristili dobar ulazak u utakmicu, imali smo dvije dobre šanse. Poslije je bilo oprezno s obje strane, znamo radi čega, radi gola u gostima. Možda smo mogli bolje odraditi tranziciju u nekim situacijama", rekao je pa govorio o pravilu da gol u gostima više vrijedi:

"Naravno da je bitno da ne dozvoljavaš prilike, znali smo da je Rijeka opasna u kontri. Važno je da nismo primili gol, kad već nismo uspjeli pobijediti, ovo je vrlo aktivan rezultat za nas. Ako tamo zabijemo gol, bit ćemo u velikoj prednosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je progovorio o uzvratu na Rujevici.

"Utakmica kao utakmica, profesionalci smo. Pripremit ćemo se dobro, igramo za trofej, pokušat ćemo sve da zabijemo gol i da pobijedimo. Rijeka ima posebnu energiju kod kuće uz nabrijanu publiku. Imamo iskustva i napravit ćemo sve da osvojimo trofej", poručio je pa otkrio što mu je smetalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razumijem zašto u prvenstvu možemo koristiti 23 igrača, a sad možete 18 plus dva vratara. Složili smo da imamo sve opcije na klupi. Momci koji nisu bili danas u rosteru će igrati u subotu. Tako smo razmišljali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo