NEVJEROJATAN PREOKRET / Ovo je najluđa utakmica u posljednjih pola stoljeća

Image
Foto: PIXSELL

Domaćin Reading je nakon 37 minuta vodio 4:0 golovima Robertsa (12), Koscielnyja (18-autogol), Leigertwooda (20) i Hunt (37), no 'Topnici' su u nastavku utakmice postigli četiri pogotka, pri čemu dva u sudačkoj nadoknadi i odveli susret u produžetke.

31.10.2012.
7:33
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Arsenala izborili su plasman u četvrtfinale Liga kupa nakon što su u jednoj od 'najluđih' utakmica u povijesti ovog natjecanja na stadionu Madejski pobijedili Reading 7:5 i to nakon što su gubili 0:4.

Domaćin je nakon 37 minuta vodio 4:0 golovima Robertsa (12), Koscielnyja (18-autogol), Leigertwooda (20) i Hunt (37), no 'Topnici' su u nastavku utakmice postigli četiri pogotka, pri čemu dva u sudačkoj nadoknadi i odveli susret u produžetke. Strijelci u velikom povratku londonskog sastava bili su Walcott (46, 90), Giroud (64) i Koscielny (89). Chamakh je 103. minuti doveo Arsenal do vodstva, a nakon što je Pogrebnyak u 116. izjednačio činilo se kako utakmica završiti bez pobjednika. Međutim, Walcott i Chamakh su golovima u sudačkoj nadoknadi donijeli Arsenalu pobjedu.



Engleski kroničari utakmicu na stadionu Madejski prozvali su jednom od 'najluđih' u 52 godine dugom natjecanju.

"Bila je ovo najluđa utakmica u mojoj karijeri, nažalost izgubili smo je," kazao je menadžer Readinga Brian McDermott, inače bivši igrač Arsenala, dok je Arsene Wenger dodao: "Arsenal se nikada ne predaje, bez obzira na rezultat. To smo večeras dokazali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo