OPĆA MOBILIZACIJA / Povijesnu pobjedu ispratili u tišini u spomen na legendu, a sada najavili 'kaos': 'Svi u Cibonu!'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Uvjerljivom pobjedom otvorio je hrvatski prvak Futsal Dinamo igranje u skupini 5 Glavne runde Lige prvaka

25.10.2023.
14:30
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Uvjerljivom pobjedom otvorio je hrvatski prvak Futsal Dinamo igranje u skupini 5 Glavne runde Lige prvaka, u Zagrebu je pobijedio švedski Oerebro 8-1.

Image
APSOLUTNA DEMONSTRACIJA SILE /

'Ludnica' u Ciboni, Futsal Dinamo zabio osam 'komada' u povijesnoj utakmici u Ligi prvaka

Image
APSOLUTNA DEMONSTRACIJA SILE /

'Ludnica' u Ciboni, Futsal Dinamo zabio osam 'komada' u povijesnoj utakmici u Ligi prvaka

Osam minuta je bilo dovoljno Futsal Dinamu da se rezultatski odlijepi od suparnika i debelo zakorači prema pobjedi u prvom kolu. Toliko je trebalo hrvatskom prvaku za tri gola, a strijelci su bili Antonio Konsuo, Filip Novak i Kristian Čekol. Do kraja poluvremena za 4-0 je zabio Mateo Mužar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image

Odmah na startu drugog poluvremena uslijedila su nova dva pogotka Futsal Dinama, zabili su Ivan Pavlić i Kristijan Postružin za 6-0. U neobaveznoj igri do kraja ogleda je Futsal Dinamo zabio još dva gola, Postružin i Novak, dok je strijelac počasnog gola za goste bio Fawaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednika nije bilo u drugom susretu prvog kola ove skupine, crnogorski Titograd i poljska Lubawa su odigrali 4-4. Titograd je vodio 4-3 do pola minute prije kraja kada su Poljaci ipak izjednačili i to autogolom Obradovića.

U drugom kolu Futsal Dinamo će igrati protiv poljske Lubawe, a dvoboj se igra s početkom u 19 sati. Iz ove skupine samo će najbolja momčad izboriti prolaz dalje, među 16 najboljih elitnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boysi odali počast legendi, sada najavljuju spektakl

"Jučer smo u tišini ispratili prvu povijesnu utakmicu našeg futsal kluba u Ligi prvaka u spomen na našeg Kureta, a danas neka dvorana bude onakva kakvu bi on sigurno htio - raspjevana i glasna!  Pozivamo sve navijače Dinama da danas zajedno damo sve od sebe i stvorimo atmosferu koja će igrače povesti u novu pobjedu na korak do plasmana među najboljih 16 klubova u Europi. 

Za naš klub, za nas, za našeg Kureta! SVI U CIBONU!", stoji u priopćenju Bad Blue Boysa koji najavljuju spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mislav Vučetić je prije dva dana preminuo u snu. Imao je 41 godinu, a bio je jako poznat u navijačkom svijetu te istaknuti amaterski borac, a kasnije i trener tajlandskog boksa i kikboksa.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo