KLUBOVI NE ŽELE IGRATI PROTIV NJE / Krik se prolomio dvoranom. Pogledajte kako je transrodna odbojkašica nokautirala protivnicu snažnim udarcem

Image

Jedna je transrodna odbojkašica iz protivničke ekipe snažno udarila loptu i pogodila u glavu protivincu koja ju je htjela dočekati

25.10.2022.
14:54
VOYO logo

Dosta brutalna snimka pojavila se u američkim medijima i na koncu i na YouTubeu, a na njoj se vidi kako jedna odbojkašica prima težak udarac loptom u glavu.

Na utakmici djevojaka iz Sjeverne Karoline u SAD-u jedna je transrodna odbojkašica iz protivničke ekipe snažno udarila loptu i pogodila u glavu protivnicu koja ju je htjela dočekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopta je putovala brzinom od oko 112 km/h i gotovo da nije bilo šanse da ju zaustavi. Odbojkašica Hiwasee Dama i dalje pati od dugotrajnih simptoma potresa mozga, ima probleme s vidom i ne smije igrati, a nakon udarca dvoranom se prolomio jeziv krik.

Ne žele više igrati protiv njih

E sada, ovaj je incident prouzročio dodatni problem. Naime, školski odbor okruga Cherokee glasao je naknadno za predaju svih utakmica ženskih odbojkaških timova svojih škola protiv škole Highlands, za koju igra neimenovana transrodna odbojkašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okrug neće sudjelovati ni u jednoj odbojkaškoj utakmici, univerzitetskoj ili juniorskoj, protiv Highlandsa zbog sigurnosnih razloga", stoji u zapisniku sastanka odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo