OLMO KONAČNO OTKRIO U KAKVOM KLUBU ŽELI IGRATI: / 'Oduvijek sam im se divio, to je jedna od najjačih liga na svijetu'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Španjolac je izrazio divljenje spram ta dva kluba

21.12.2019.
15:07
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji nogometaš Dinama Dani Olmo (21) još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru. Španjolac je na meti brojnih europskih velikana i sigurno će ga Modri prodati za rekordnu sumu. Kad? Prema posljednjim informacijama Olmo ne želi u novi klub prije ljeta jer se tada slažu momčadi za novu sezonu te ne želi na zimu mijenjati sredinu i riskirati da ostatak sezone čeka priliku s klupe. Jasno, cilj mu je osigurati mjesto u reprezentaciji i nastupiti na Euru idućeg ljeta.

Olmo je ove subote u razgovoru za Calciomercato nahvalio Juventus i Milan te je otkrio da uživa gledajući Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igraju dobar nogomet

"Oduvijek sam se divio velikanima poput Juventusa i Milana, ali sviđaju mi se i Inter Roma i Napoli. Te momčadi igraju dobar nogomet", kazao je Olmo i nastavio.

Puno pratim talijansko prvenstvo. Vrlo je atraktivno i užitak je gledati sjajne predstave tamošnjih klubova", poručio je. Upitan je potom i bi li volio u bližoj budućnosti zaigrati u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

18.12.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 6 kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Dani Olmo

Photo:

"Vidjet ćemo. To je jedna od najjačih liga na svijetu. Volio bih igrati u klubu koji je snažno usredotočen na mene i vjeruje u moje sposobnosti", kazao je Olmo.

Govoreći o tome kako se osjeća znajući da ga prate neki od najvećih klubova na svijetu rekao je da je on u potpunosti usredotočen na svoju igru i da se o ostalim stvarima brinu njegov otac i menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam puno o otme. Gotovo ne doživljavam sve te glasine. Ja samo razmišljam o igri, o ostalim stvarima se brinu moj otac i menadžer", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo