A SADA SE VRAĆA PROFESOR! / Norvežani na domaćoj stazi pomogli Kosteliću

Image

Jedini hrvatski predstavnik u Kvitfjellu Natko Zrnčić-Dim ponovno je ostao bez bodova, na 37. mjestu sa 2.80 sekundi zaostatka za Feuzom.

4.3.2012.
13:12
VOYO logo

KVITFJELL - Norvežanin KjetilJansrud pobjednik je nedjeljnog superveleslaloma skijaša za Svjetski kup u Kvitfjellu, on je do svoje prve pobjede u karijeri stigao s vremenom 1:34.02 minute.

Drugo mjesto osvojio je još jedan Norvežanin AkselLundSvindal sa 21 stotinkom slabijim vremenom, dok je vodeći skijaš u Svjetskom kupu Švicarac BeatFeuz bio treći sa 26 stotinki iza Jansruda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feuz je trećim mjestom u nedjelju povećao svoju prednost u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa na 115 bodova ispred drugoplasiranog Austrijanca MarcelaHirschera, te 207 ispred prošlogodišnjeg osvajača velikog Kristalnog globusa IviceKostelića. Šest utrka prije završetka sezone Feuz ima 1250 bodova, Hirscher 1135, a Kostelić 1043.

Jedini hrvatski predstavnik u Kvitfjellu NatkoZrnčić-Dim ponovno je ostao bez bodova, na 37. mjestu sa 2.80 sekundi zaostatka za Feuzom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećeg vikenda u Kranjskoj gori na rasporedu su veleslalom i slalom gdje će se u akciju vratiti i Kostelić koji je propustio posljednjih devet utrka zbog operacije koljena kojoj se morao podvrgnuti nakon pobjede u superkombinaciji u Krasnajoj Poljani.

Svjetski kup će završnicu imati u Schladmingu od 14. do 18. ožujka gdje će se voziti sve četiri discipline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo