ZVEZDA SE ISPRIČALA ZLATANU: / 'Naš klub je po srpskim običajima uvijek bio dobar domaćin'

Image
Foto: Profimedia

Poznato je kako Delije imaju aktivan i dobar odnos s klupskom Upravom, praktički su klupsko tijelo, pa ih klub zna švercati na utakmice, njihove istaknutije pripadnike, pod 'prijatelje kluba'

19.2.2021.
14:53
Profimedia
VOYO logo

Još uvijek, i u 40. jedan od najboljih svjetskih napadača Zlatan Ibrahimović, rođeni Šveđanin, inače sin Bošnjaka Šefika Ibrahimovića podrijetlom iz područja Bijeljine i majke Hrvatice Jurke Gravić iz naselja Prkos u općini Škabrnja, doživio je neugodnost u četvrtak navečer u Beogradu na Marakani, za vrijeme utakmice Crvene Zvezde i Milana.

Za vrijeme kad je sjedio na tribinama, Ibrahimović je u jednom trenutku skočio i proslavio gol, što je razbjesnilo nekolicinu navijača Zvezde koji su se uspjeli naći na stadionu. Nije se puno obazirao na uvrede iako ih je savršeno razumio jer zna, priča jezik s ovih prostora, samo je pogledao prema provokatoru i maknuo pogled prema terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je kako Delije imaju aktivan i dobar odnos s klupskom Upravom, praktički su klupsko tijelo, pa ih klub zna švercati na utakmice, njihove istaknutije pripadnike, pod “prijatelje kluba”.

Image
IBRAHIMOVIĆ BRUTALNO IZVRIJEĐAN U BEOGRADU: /

Snimka se upravo širi internetom; 'Pi*ko jedna, balijo jedan...'

Image
IBRAHIMOVIĆ BRUTALNO IZVRIJEĐAN U BEOGRADU: /

Snimka se upravo širi internetom; 'Pi*ko jedna, balijo jedan...'

Klub se ispričao

Nekolicina je, može se pretpostaviti, na taj način ušla i nisu se libili izvrijeđati inače genijalnog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjedi dolje, Zlatane, ajde sjedi dolje. Pi*ko jedna, balijo jedan smrdljivi je*em li te u usta da te je*em, što gledaš” urlao je jedan navijač na snimci koja se proširila društvenim mrežama. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Inače, grupa Delija okupila se ispred sjeverne tribine stadiona ”Rajko Mitić” da podrži momčad protiv velikog talijanskog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se Zvezda službeno i ispričala Zlatanu.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerirati",

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo