'Žao mi je! Nikad neću prežaliti što sam napustio Split!'

'Mene u Splitu nešto puno nisu voljeli ni treneri ni uprava kluba, ali me je obožavala Torcida. Ja to znam i to osjećam i nitko me ne može uvjeriti u suprotno', rekao je Florin Cernat koji je 2007

31.1.2013.
8:53
VOYO logo

Kada je 2007. godine Florin Cernat došao u Hajduk, Torcida je dobila novog ljubimca, igrača majstorskog poteza koji je oduševljavao cijelu Hrvatsku. No, problem je bio što je Rumunj Bijelima stigao na posudbu iz kijevskog Dinama, koji ga nikako nije puštao bez plaćanja odštete.

"Mene u Splitu nešto puno nisu voljeli ni treneri ni uprava kluba, ali me je obožavala Torcida. Ja to znam i to osjećam i nitko me ne može uvjeriti u suprotno!", rekao je Cernat koji je dvije godine poslije napustio Ukrajinu i skrasio se na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bio je potpuno drugačiji igrač, u jako lošem fizičkom stanju, bez prevelike želje za igrom i masnim ugovorom. Splićani su ga se ubrzo riješili.

"Žao mi je što s Hajdukom nisam osvojio ništa za vrijeme mog boravaka na posudbi 2007. i 2008., a još više žalim što sam 2009. morao ići iz kluba, a da zapravo nisam niti raspakirao stvari. Nikad neću prežaliti što sam napustio Split", istaknuo je za Slobodnu Dalmaciju Rumunj koji sada igra u drugoj turskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo