odvažan potez / West Hamova nada stala u obranu trenera: 'Nije stvar u Biliću, mi igrači smo za sve krivi!'

Image

Nakon što su prošle sezone nerijetko pobijeđivli mnogo snažnije i bogatije suparnike i sezonu završili na iznenađujuće visokoj 7. poziciji, Bilićevi 'čekičari' ovu su sezonu otvorili katastrofalno

6.10.2016.
8:52
VOYO logo

Hrvatski strateg na klupi londonskog West Hama Slaven Bilić bilježi jedne od najtežih trenutaka svoje trenerske karijere. 

Nakon što su prošle sezone nerijetko pobijeđivli mnogo snažnije i bogatije suparnike i sezonu završili na iznenađujuće visokoj 7. poziciji, Bilićevi 'čekičari' ovu su sezonu otvorili katastrofalno, upisavši u prvih sedam kola tek četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleske kladionice već su ga postavile na prvo mjesto najizglednijih kandidata za otkaz, a ne štede ga ni britanski mediji. 

Ipak, jedan od najmlađih igrača njegove momčadi, talentirani 17-godišnjak Reece Oxford stao je u njegovu obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi se danas koncentriraju više na menadžere, a ne igrače koji zapravo ostvaruju rezultat. Svi sada pitaju Slavena Bilića, našeg menadžera, što se događa. No on nije ništa kriv, mi smo krivi. Moramo više raditi u utakmicama i moramo više igrati kao momčad. Svi moramo biti čvršći. Ne treba nam drugi menadžer, nego snažniji i odlučniji pristup", izjavio je Oxford. 

Bilića u iduća tri susreta očekuju gostovanje kod Crystal Palacea te domaći susreti protiv Sunderlanda i Chelseaja. S obzirom na protivnike i dosadašnje rezultate, Bilićev je imperativ iz ta tri susreta izvući u najmanju ruku pet bodova, ili bi uskoro mogao pakirati kofere.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo