VLAŠIĆ I DRUŠTVO SHRVANI NAKON NAJTEŽEG PORAZA U POVIJESTI: / 'Ne znam što se dogodilo, sami sebi zabili smo tri gola'

Image
Foto: Profimedia

Izgubili su od Rumunjske s 1-4 i tako bitno umanjili izglede za plasman u polufinale EP-a, a time i na olimpijske igre u Tokiju 2020.

19.6.2019.
9:48
Profimedia
VOYO logo

Najteži poraz mlade reprezentacija na velikim natjecanjima izazvao je veliko razočaranje među izabranicima Nenada Gračamna.

"Koliko god smo željeli - vjerujem da je svatko od nas htio dati 150 posto svojih mogućnosti - ne znam što se dogodilo na terenu. Rumunjska je bila bolja od nas u svakom nogometnom elementu. Nismo bili bolji na dugoj lopti, nismo bili brži, nismo bili agresivniji. Dobili su nas u svakom dijelu igre i zasluženo su pobijedili", rekao je napadač MarinJakoliš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BIVŠI IZBORNIK ANALIZIRAO POTOP VATRENIH: /

Detektirao razloge teškog poraza i otkrio što sad Gračan mora napraviti

Image
BIVŠI IZBORNIK ANALIZIRAO POTOP VATRENIH: /

Detektirao razloge teškog poraza i otkrio što sad Gračan mora napraviti

Idu po pobjedu

"Idemo sada pobijediti Francusku i Englesku. Niti jednom igraču ne treba veći motiv od nastupa na Europskom prvenstvu. treba dići glave, pogledati se u oči, moramo reći jedni drugima što nam smeta, što je dobro, što je loše, i nastaviti dalje", dodao je.

"Jako smo razočarani. Od četiri gola sami sebi smo zabili tri gola iz naših grešaka. Puno smo više očekivali i ovo nam je jedan pokazatelj da na ovakvom nivou svaka greška se plaća. Trebamo analizirati Francuze, odigrati što bolju utakmicu i imperativ su tri boda ako mislimo išta dalje napraviti", istaknuo je Nikola Vlašić, javlja HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Definitivno najteži poraz. Kad u osmoj minuti pogledaš na sat i vidiš da je 2:0 i još se ozljedi Brekalo, ne možeš vjerovati da se to događa u tako kratkom vremenu i teško se iz toga iščupati. Zabili smo gol i OK smo izgledali prvo poluvrijeme, ali u drugom poluvremenu praktički nismo napravili niti jednu šansu. Rumunji su u mnogo segmenata bili bolji i zasluženo su pobijedili", izjavio je Borna Sosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nas je dosta pogodilo. Prva utakmica je najvažnija, a mi nismo to iskoristili na dobar način i Rumunji su nas kaznili. Ne smijemo spustiti glave, već odigrati preostale dvije utakmice najbolje što možemo. Francuska je još teži protivnik, ali mi ćemo dati sve od sebe. Idemo se koncentrirati i probati dobiti da ostanemo u igri za plasman dalje", poručio je RobertMurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo