VIDEO: / Realu se opet dogodila ista stvar!

Za Josea Mourinha kažu da je najbolji, da je poseban, da je vizionar, a on se uglavnom tako i ponaša.

2.5.2011.
10:43
VOYO logo

"Da ja sad kažem UEFA-i što stvarno mislim, izbacili bi me iz nogometa za cijeli život. Umjesto toga ću samo pitati jednu stvar i nadam se da ću dobiti odgovor: Zašto? Zašto? Zašto Ovrebo? Zašto Busacca? Zašto De Bleeckere? Zašto Stark? Zašto? Pa nama se u svakom polufinalu dogodi ista stvar", jadao se Jose Mourinho prije nekoliko dana i pogodio!

I da, Realu se opet dogodila ista stvar, kao što je rekao slavni Portugalac, jer će glavni sudac u uzvratnoj utakmici Barcelone i Reala na Camp Nou u utorak biti baš spomenuti Belgijanac Frank de Bleeckere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KBWChtbecHaTNjM1

Podsjetimo, De Bleeckere je sudio i prošlogodišnje polufinale između Intera i Barcelone, točnije uzvratnu utakmicu u kojoj je Barça na Camp Nou slavila 1:0 i na kraju ispala jer je Inter u Milanu pobijedio s 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Belgijac se zamjerio Mourinhu zato što je Interu isključio veznjaka Thiaga Mottu, a to je sasvim dovoljno da sudac dospije na Joseovu 'crnu listu'.

U utorak će se ćudljivi Portugalac morati plašiti dvije stvari - De Bleeckerea kojeg je javno prozvao prošloga tjedna i svojih igrača, koji u dvobojima protiv Barcelone često prijeđu granicu grubosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, uz to će trebati nadoknaditi i dva gola zaostatka iz Madrida, a to je dosta teško kad se igra bunker, a Kaka, Benzema i Higuain sjede na klupi. Jedno je sigurno - očekuje nas poseban spektakl.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104280090006 arti-201104280649006 arti-201104280432006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo