VIDEO: / O ovoj Messijevoj prevari će se dugo pričati!

Nogometaši Barcelone pobijedili su u gostima kod Atletico Madrida s 2:1 u posljednjoj utakmici 25. kola španjolskog prvenstva.

27.2.2012.
8:42
VOYO logo

Ponovno su Katalonci opasno visjeli, a na kraju su pobijedili pogotkom o kojem će se sigurno još dosta pričati sljedećih dana. Lionel Messi je u 81. minuti sjajno pogodio iz slobodnog udarca skroz iskosa s lijeve strane kaznenog prostora, ali u trenucima dok su domaći nogometaši još namještali živi zid. Svi njihovi protesti, međutim, nisu pomogli, sudac je priznao gol i Barcelona je došla do pobjede na jedinom stadionu na kojem je u mandatu Pepa Guardiola dvaput poražena.

Messiju je, pak, ovo bio 15. ligaški pogodak u karijeri protiv Atletica koji mu je najdraža mušterija. Nijednom drugom klubu nije, naime, zabio više od deset puta. Ujedno mu je to bio prvi zgoditak iz slobodnog udarca ove sezone i 28. ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genijalni Argentinac je, međutim, u prvom poluvremenu dobio i žuti karton zbog igranja rukom. Prvi mu se put u karijeri dogodilo da je u istoj sezoni skupio pet žutih kartona u Primeri što znači da će morati pauzirati u sljedećem kolu kada Barcelona dočekuje Sporting Gijon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je Messi aktivan i kod vodećeg gola Barcelone u 36. minuti. U svom je stilu osvojio velik dio prostora, gurnuo loptu na lijevu stranu Cescu Fabregasu, a ovaj je ubacio pred gol gdje Dani Alves nije imao težak posao. Ostalo je, ipak, visjeti u zraku je li Brazilac bio u zaleđu.

Atletico je izjednačio u 48. minuti kada je Sergio Busquets nakon kornera domaćih nespretno glavom isporučio loptu Falcau za njegov 15. prvenstveni pogodak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo