VELIKI SUKOB IVANA RAKITIĆA I LUISA ENRIQUEA? / 'Da treba, za njega bih se bacio s mosta'

Image
17.1.2017.
12:17
VOYO logo

Međutim, sudeći po posljednjim izjavama hrvatskog reprezentativca u razgovoru za France Football teško da bi se moglo zaključiti da Rakitić ima nešto protiv svog trenera. Upravo suprotno.

Image
RAKITIĆ SVE BLIŽE ODLASKU IZ BARCELONE? /

'Ako on tu bude i dalje, ja ne namjeravam ostati'

Image
RAKITIĆ SVE BLIŽE ODLASKU IZ BARCELONE? /

'Ako on tu bude i dalje, ja ne namjeravam ostati'

"Luis Enrique mi je jako puno pomogao. Vjerovao mi je do samog početka, baš kao i moji suigrači, što mi je pomoglo da budem smiren. Upravo je on i tražio od vodstva kluba da me dovedu. Da treba, za njega bih se bez oklijevanja bacio s mosta. S jednim pogledom ili osmijehom u stanju je nabildati igračima samopouzdanje koje potrebno za uspjeh", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovim dolaskom u redove aktualnih španjolskih prvaka pomoglo je Barceloni kako bi što bezbolnije prošla kroz promjene u veznom redu nastala odlaskom Xavija u katarski Al Sadd. Jednu sezonu dvojac je zajedno proveo u klubu, a Rakitić za njega ima samo riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno toga mi je dao. Njemu mogu samo uputiti dvije riječi: 'Hvala ti'. Jedino žalim što sam s njim igrao samo jednu sezonu", rekao je Vatreni.

"Mnogo toga naučio sam od njega i na travnjaku i izvan njega, tijekom putovanja i u svlačionici. Tijekom te sezone koju smo proveli zajedno svaki trenutak sam iskoristio kako bih što više od njega naučio. Jedinstveno je to što je on dao klubu, suigračima i navijačima", poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do utakmice s Real Madridom bio je, inače, nezamjenjiv u početnom sastavu Barcelone. Od tada još nije započeo niti jednu prvenstvenu utakmicu te je pao u drugi plan. Puno se spekuliralo koji su razlozi tomu. Svađa s Enriqueom, pregovori oko produženja ugovora, problemi s ozljedama i slično.

Dosta toga napisano je i o njegovom prelasku u Manchester City, ali je najizglednije da će produžiti vjernost Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo