OTKRIVENA VELIKA TAJNA: / Rakitićeve poruke na Whats Appu razljutile su Luisa Enriquea!

Image

Budućnost Ivana Rakitića u redovima Barcelone je upitna. Hrvatski reprezentativac posljednjih je pet mjeseci na WhatsAppu dio grupe koja se zove 'Juventus'.

12.1.2017.
11:30
VOYO logo

U njoj su njegovi sunarodnjaci Mario Mandžukić i Marko Pjaca kao i bivši mu suigrač Dani Alves, počinje priča u poznatom engleskom tabloidu The Sunu. Navode kako je grupa nastala nakon što je Pjaca prešao iz Dinama u Juventus.

Pozivajući se na neimenovni izvor otkrivaju kako navedeni trojac još od ljeta pokušava nagovoriti veznjaka Barcelone da zamijeni boje i prijeđe u redove talijanskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić je preplavljen porukama u kojima između ostalog piše kako je lijep Juventusov stadion i kako u svlačionici vlada igračka solidarnost", tvrde Englezi dodajući u kako mu trojac redovno šalje seflieje poslije pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Rakitić im je navodno poručio kako mu je velika želja ostati u Barceloni uz napomenu ako Luis Enrique na ljeto napusti klub.

Potom otkrivaju kako je Španjolac doznao da je Rakitić trojcu rekao o problemima u svlačionici zbog čega je ljutit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato Vatreni je izbačen iz momčadi za prošlu prvenstvenu utakmicu s Villarrealom iako je je spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također The Sun spominje kako Rakitića želi i Manchester City te da je stigao u Barcelonu 2014. kao zamjena za Xavija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savršeno se uklopio u njihovu nogometnu filozofiju. Hrvat je čak i zabio prvi gol u finalu Lige prvaka 2015. protiv Juventusa. Međutim, dolaskom Gomesa i Denisa Suareza izgubio je mjesto u momčadi. S druge strane Juventus traga za playmakerom i nasljednikom Andrea Pirla", kraj je teksta.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo