VELIKI PREOKRET, TUDOR IPAK ODLAZI IZ HAJDUKA? / Već se zna i koji će klub preuzeti. Do jučer su igrali drugu ligu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tudor nije podnio ostavku niti je smijenjen, ali već se uvelike piše o tome da odlazi iz kluba

20.7.2020.
19:04
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon posljednjeg posrtaja u Prvoj HNL protiv Rijeke, postalo je jasno da trener Igor Tudor vjerojatno neće dočekati sljedeću sezonu na klupi Hajduka. Nažalost, Tudor u pola godine djelovanja nije napravio dobar posao i Hajduk je sada zacementiran na petom mjestu lige, što je ujedno i najgori plasman u novijoj posvijesti.

Tudor nije podnio ostavku niti je smijenjen, ali već se uvelike piše o tome da odlazi iz kluba, štoviše, već je poznato i gdje bi mogao nastaviti karijeru. Ugledni turski Fanatik piše kako Tudor zapravo već ima novi posao, a riječ je o aktualnom prvaku druge turke lige, odnosno novopečenom prvoligašu, Hataysporu. Oni su se razišli s trenerom koji ih je uveo u najviši rang, Mehmetom Altiparmakom, a Fanatik navodi da je baš Igor Tudor njihov odabir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Trener Hajduka, Igor Tudor Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Tudor ima itekako jak renome u Turskoj. Radio je fantastičan posao s Karabuksporom, a od tamo ga je povukao Galatasaray, no u Galati je neslavno završio. Uručen mu je otkaz nakon serije loših rezultata i ugrožavanja vodeće pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo