VATRENI U OTVORENOM SUKOBU SA ŠUKEROM I SAVEZOM: / Zbog muljaže s ulaznicama došlo je do nevjerojatne reakcije igrača!

Image
Foto: PIXSELL

Šuker nije igračima podijelio ulaznice već ih pustio u prodaju

20.9.2018.
12:23
PIXSELL
VOYO logo

Afera s ulaznicama za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu s kojeg su se Vatreni vratili ovjenčani srebrnom medaljom dobila je novo poglavlje. U Hrvatskom nogometnom savezu ovih dana imaju pune ruke posla, morat će dokazati policiji, koja je ondje stigla po prijavi protiv Davora Šukera i vrha HNS-a, da 'dilanja' ulaznica nije bilo, ali i FIFA-i koja je otvorila istragu zbog njihove moguće zloporabe.

Eskalacija ljutnje

Navodi ovo Index.hr koji podsjeća da je riječ o ulaznicama namijenjenima za članove stožera i same igrače koje im vodstvo HNS-a nije podijelilo već ih pustilo u prodaju. Saznanje je izvora da su se igrači tijekom Mundijala zbog toga pobunili protiv vrha krovne kuće našeg nogometa, a da je njihova ljutnja rezultirala inzistiranjem da se sa svečanog dočeka po povratku u Hrvatsku Izvršni odbor i Davor Šuker ne stavljaju u prvi plan. Izbjegnuta je, navodi se, i zajednička fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

16.07.2018.., Zagreb - Docek srebrnih Vatrenih nogometasa sa SP u Rusiji u fan zoni "Budi ponosan" na Trgu bana Josipa Jelacica. Luka Modric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Razgrabljene ulaznice

Navodno muljanje s ulaznicama koje su na crnom tržištu dosezale vrijednost i od desetak tisuća eura, odnosno oko 75.000 kuna, dovelo je igrače do ideje, navodi spomenuti portal, da se odreknu premija za nastup na SP-u u korist nezavisnog fonda, a spominjalo se i stavljanje tog novca na hrpu s onim iz Europskih fondova za razvoj infrastrukture u HNL-u.

Ulaznice koje su predmet istrage DORH-a iste su one za koje je HNS kazao da neće u javnu prodaju, nastavlja index.hr, a njih 1230 rasprodano je u manje od pola sata u jedan sat iza ponoći kada su ondje puštene na dan finala. Tog dana iz zagrebačke Zračne luke prema Moskvi je krenulo sedam čartera s navijačima Vatrenih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo