TEŠKE I GRUBE RIJEČI / Legendarni trener iz čista mira napao Vatrenog: Ovakvo nešto nitko o njemu nikad nije izgovorio

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vlašić je sam tražio da ode iz Moskve, a potvrdio nam je to i njegov otac Joško

20.8.2021.
19:39
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mogući transfer sjajnog Nikole Vlašića (23) iz CSKA u Milan pretvorio se u trakavicu. Vlašić je ponajbolji igrač ruske lige i jedan od najskupljih igrača na tržištu u Rusiji, ali već mjesecima se nikako njegov CSKA iz Moskve ne uspijeva dogovoriti s talijanskim velikanom Milanom oko odštete.

Hrvatski reprezentativac u prošloj je sezoni bio najbolji igrač moskovskog CSKA, a i pticama na grani je jasno da je on prerastao takav klub te da je spreman za neku od "Liga petica". Da je došlo vrijeme za iskorak u karijeri. Vlašić je sam tražio da ode iz Moskve, a potvrdio nam je to i njegov otac Joško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISKAZALI DIVLJENJE /

Srbi se naklonili Dinamu: 'Zvezda i Partizan o ovome mogu samo sanjati'

Image
ISKAZALI DIVLJENJE /

Srbi se naklonili Dinamu: 'Zvezda i Partizan o ovome mogu samo sanjati'

Gazajev žestok

Nije se sve to nikako svidjelo legendarnom ruskom treneru Vasiliju Gazajevu koji je Vlašića žestoko kritizirao u razgovoru za Sport-Express.

Image
Foto: Profimedia

"U ovoj situaciji oko Nikole Vlašića potpuno sam na strani CSKA. Vlašić se ponaša kao da mu je sve dopušteno. Postoje stroge ugovorne obveze, kako za klub prema igraču, ali i za igrača prema klubu. CSKA je jasno poručio da Vlašić može ići, ali samo za određeni novac, što je apsolutno pravo kluba. Čudno je u ovoj situaciji govoriti: ''Spustite cijenu i prodajte me!'' Čini se kao da igrač sam sebe omalovažava, izgleda kao da govori kako ne vrijedi toliko novca", rekao je Gazajev pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini mi se da je na zadnjoj utakmici imao višak kilograma i da je izgubio nešto od brzine. Hrvat se sada mora dokazati privlačeći pozornost Milana koji ga želi kupiti. Umjesto toga, on igra na takav način da će uskoro biti zaboravljen. CSKA u ovoj situaciji mora djelovati jače. Postoje učinkoviti alati, a to su kazne", zaključio je slavni ruski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo