Oprez! Dinamu prijeti bivši igrač Cityja i Juventusa?!

Dinamo će u drugom pretkolu Lige prvaka snage odmjeriti s bugarskim Ludogorecom. Iako samo ime možda sugerira kako se radi o egzotičnom protivniku, to nažalost ni iz bliza neće biti tako.

26.6.2012.
11:59
VOYO logo

Naime, nakon što je bogati bugarski biznismen Kiril Domusčijev u srpnju 2010. godine kupio svoju nogometnu 'igračku', u klub je u sljedeće dvije sezone doveo čak 40 igrača i u rekordnom se roku vinuo do vrha bugarskog nogometa.

U prvoj je sezoni Ludogorec protutnjao drugom ligom, da bi već sljedeće osvojio duplu krunu skinuvši s trona neprikosnoveni CSKA iz Sofije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća etapa jest Liga prvaka, no Bugari su svjesni kako su izvukli teškog protivnika koji se prošle sezone uspio plasirati u najelitnije klupsko natjecanje na svijetu. Situacije je svjestan i gazda Domusčijev, te je odmah krenuo u potragu za igračem koji bi bio u stanju srušiti zagrebački Dinamo.

Odluka je pala, bugarski tajkun u svoje redove želi dovesti 26-godišnjeg Valerija Božinova, reprezentativca koji trenutačno igra za talijanski Lecce, doznaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova bogata karijera govori sama za sebe govori, a o kakvom se zapravo igraču radi otkriva njegova biografija u kojoj se nalaze imena klubova kao što su Fiorentina, Juventus, Manchester City i Sporting.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo