DINAMO SE NAZABIJAO PA OPUSTIO: / Osijek zabio dva gola u tri minute, ali nije uspio doći do velikog preokreta

Image
Foto: PIXSELL

Odličnih 70 minuta odigrala je Cvitanovićeva momčad, ali nakon toga su se opustili i primili dva gola. Dinamu je ovo 16. pobjeda uz pet remija te je i dalje neporažen u prvenstvu

10.2.2018.
18:00
PIXSELL
VOYO logo

Sjajnu utakmicu odigrali su igrači Dinama i Osijeka na Gradskom Vrtu. Dinamo je bio bolja momčad većim dijelom susreta, a jedini gol u prvom dijelu zabio je Soudani desnom nogom u suprotni kut gola Malenice. U 38. minuti na 2-o je povisio Ademi nakon sjajnog prodora Soudanija.

Modri su žustro krenuli i u nastavak. Olmo je u 57. minuti povećao vodstvo na 3-0, a Ademi je u 68. riješio pitanje pobjednika svojim drugim golom na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Osječani se nisu predali. Prvo je Grezda sjajno poentirao s nekih 15 metara nakon što se riješio Lecjaksa, a samo tri minute poslije Boban izbija sam pred Livakovića i sigurno sprema loptu u mrežu. Imao je u 80. minuti Bočkaj priliku dodatno smanjiti prednost Dinama, ali njegov je udarac završio preko gola.

Cvitanovićeva momčad tako i dalje nastavlja svoj niz neporaženosti - ovo im je 16. pobjeda, a i imaju i pet remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

OSIJEK - DINAMO 2-4 (Grezda, Boban/Soudani, Ademi x2, Olmo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek: Malenica - Grgić, Škorić, Barać, Bočkaj - Mudražija, Mioč - Grezda, Hajradinović, Lopa - Ejupi.

Dinamo: Livaković - Stojanović, Benković, Lešković, Lecjaks - Moro, Doumbia, Ademi - Soudani, Gavranović, Olmo

Tekst se nastavlja ispod oglasa


90'4' - Kraj je utakmice, Dinamo je slavio rezultatom 4-2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90+2' - Bočkaj je ponovno pokušao iz slobodnog udarca. Ovog puta slobodni udarac bio je koji metar bliže i više na sredini, ali Livaković je sjajno obranio njegov pokušaj.

80' - Novu priliku za smanjenje vodstva imao je Bočkaj, ali je njegov udarac iz slobodnog udarca s nekih 20ak metara otišao za malo preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

77' - GOOOOL! Ponovno Osječani smanjuju! Boban je neshvatljivo ostao sam ispred Livakovića te je smireno zabio svoj treći prvenstveni gol i smanjio na 4-2.

74' - GOOOOL! Eros Grezda smanjio je Dinamovu prednost. Riješio se Lecjaksa i neometano tukao s nekih 15 metara i snažno pogodio za smanjenje vodstva Modrih. Sjajan gol Grezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' - Prva prilika za Osijek u drugom dijelu. Marić je izašao sam pred Livakovića koji sjajno reagira i izabacuje loptu u korner nakon kojeg se u prilici našao Barać, ali je njegov pokušaj s nekih desetak metara od gola otišao pored gola.

68' - GOOOOL! Dinamo vodi 4-0! Moro je našao Gavranovića na nekih sedam metara od gola čija lopta pogađa vratnicu, ali na nju natrčava Ademi i drugim golom povećava vodstvo Dinama na 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

64' - Pokušao je i Osijek preko Mirka Marića, ali njegov je pokušaj s ruba kaznenog prostora otišao preko gola.

57' - GOOOOL! Dani Olmo zabio je treći gol za Dinamo i gotovo riješio pitanje pobjednika. Opalio je ljevicom iskosa sa nekih 15 metara, ali lopta je završila u suprotnom kutu gola Malenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47' - Dinamo je nastavio jako i u drugom dijelu. Moro je natrčao na jednu povratnu loptu i tukao sa 17 metara, ali lopta je otišla za melo preko gola. S druge strane, nastala je gužva pred golom Dinama, domaćini su tražili najstrožu kaznu, ali sudac se nije oglasio.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' - Kraj je prvog dijela.

38' - GOOOOL! Soudani je ponovno odradio velik dio posla. Probio je lijevu stranu obrane Osijeka, protrčao pored Mioča i ubacio na drugu stranu gdje je sam ostao Ademi koji je smireno zabio za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31' - Ponovno se Soudani našao u dobroj prilici nakon ubacivanja Lecjaksa, ali Bočkaj je blokirao njegov pokušaj. Olmo je potom vrlo loše izveo korner i propala je prilika za Dinamo.

22' - Lešković je preoštro startao na Ejupija s leđa te mu je sudac Pajač pokazao žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15' - GOOOOL! Stojanović je prebacio obranu Osijeka jednom dugom loptu koju je ispratio Soudani i sjajno svojom slabijom, desnom nogom, pogodio suprotne rašlje gola Malenice. Dinamo vodi 1-0 na Gradskom Vrtu!

7' - U još boljoj prilici se našao Grezda, izašao je sam pred Livakovića, ali pucao je ravno u njega i Dinamov vratar zabilježio je važnu obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6' - Hajradinović je odlično ubacio u kazneni prostor Dinama, ali lopta je očito iznenadila Ejupija i propala je dobra prilika za Osječane.

1' - Počela je utakmica na Gradskom Vrtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Gavranović dobit će priliku od prve minute, dok će Izet Hajrović utakmicu započeti na klupi Modrih. U prvoj utakmici dana Rijeka je sa 4-o slavila protiv Istre 1961, a golove su postigli Puljić, Čolak, Zuta i Črnic te je Kekova momčad sada na drugom mjestu prvenstvene ljestvice.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo