KAKAV RASPLET / Uvjerljivo najneobičnija situacija u elitnim natjecanjima. Četiri ekipe u Europa ligi imale isti broj bodova, evo tko je ispao

Image
Foto: Profimedia

Feyenoord je do prvog mjesta u skupini stigao minimalnom 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Lazija na svom De Kuipu

3.11.2022.
22:25
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Feyenoorda osigurali su prvo mjesto u skupini F Europske lige i izravno su prošli u nokaut-fazu.

Feyenoord je do prvog mjesta u skupini stigao minimalnom 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Lazija na svom De Kuipu. Feyenoord je pobjednički pogodak postigao u 64. minuti kada je Gimenez prvo gurnuo svog čuvara u vratara Lazija Provedela, a zatim i poslao loptu u mrežu. Iako je ta situacija pregledavana VAR-om nije došlo do promjene odluke iako je očito kako je strijelac prije pogotka napravio prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba sastava okončala su natjecanje sa po osam bodova, a isti bodovni učinak imali su i Midtjylland te Sturm nakon što je danski sastav u četvrtak slavio na svom terenu sa 2-0 (1-0) golovima Dreyera (15, 72). Tako je o konačnom redoslijedu odlučivala razlika pogodaka, a tu je najbolji bio Feyenoord koji će tako izravno u osminu finala Europske lige, Midtjylland će kao drugi u međurundu tog natjecanja, Lazio kao treći će na proljeće igrati u Konferencijskoj ligi, dok je Sturm otpao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo