JAVILI SE NAVIJAČI / Uragan bijesnih komentara na objavi Dinama: 'Gasi klub', 'Čestitke Osijeku ili Hajduku na naslovu prvaka'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ante Čačić novi je trener Dinama

21.4.2022.
14:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Do kraja natjecateljske sezone 2021/22. glavni trener prve momčadi GNK Dinamo bit će gospodinAnte Čačić, potvrdio je klub na službenoj stranici.

Image
SLUŽBENO /

Modri prekinuli sva nagađanja, Ante Čačić novi trener Dinama, vodit će klub do kraja sezone

Image
SLUŽBENO /

Modri prekinuli sva nagađanja, Ante Čačić novi trener Dinama, vodit će klub do kraja sezone

"Ante Čačić vodio je prvu momčad Dinama ranije u trenerskoj karijeri, od prosinca 2011. do studenog 2012. godine. S plavima je u sezoni 2011/12. osvojio naslov prvaka Hrvatske i Hrvatski nogometni kup te je u sezoni 2012/13. s momčadi ostvario plasman u grupnu fazu UEFA Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u toj sezoni u kvalifikacijama za skupinu elitnog natjecanja protiv momčadi Ludogorec, Sheriff i Maribor ostvario niz od šest utakmica bez poraza, točnije pet pobjeda i jedan remi. 

Dvije godine proveo na izborničkoj klupi

Gospodin Čačić bio je u periodu od 2015. do 2017. godine na mjestu izbornika hrvatske A reprezentacije s kojom je ostvario učinak od 15 pobjeda, šest remija i četiri poraza u 25 utakmica, uz gol-razliku 46:16. Na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine odveo je Hrvatsku do osmine finala gdje ju je tek u produžetku svladao kasniji europski prvak Portugal. Treneru Čačiću želimo puno uspjeha i dobrih rezultata na klupi Dinamove prve momčadi", stoji u priopćenju Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije na njegov povratak na klupu Dinama pljušte sa svih strana, a prema komentarima s društvenih mreža, navijači Dinama nisu oduševljeni dolaskom Čačića u Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smiješni ste, ali tko vodi klub nije ni čudno. Čestitke Osijeku ili Hajduku na naslovu", "Ovo je najgori niz trenera od kad pratim Dinamo , kakvi su to izbori , užas, ne zna se koji je gori ove sezone bio il će bit još", "Daj gasi klub, ovo je postala sprdnja", "Znači Bjelica uzima titulu..??? čestitke Osijeku", "Bojkot kluba pod hitno ovo već sprdnja s navijačima!!", "Hahaha Ante će sigurno prodrmati momčad s onom svojom energijom", "Čestitam Osijeku ili Hajduku na poklonjenom naslovu od strane Dinama", "Ovako ste mogli i mene angažirati, bio bi vam jeftiniji a po stručnosti smo tu negdje", "Ispričajte se Kopiću i zamolite ga da se vrati", "Pa ološi iz uprave se rugate navijačima", samo su neki od komentara razočaranih navijača.

Rijetko se nađu komentari koji podržavaju ovu odluku kluba, ako ih uopće i ima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo