NEVOLJE U RAJU / Trener i sportski direktor neugodno iznenadili Džeku i suigrače pred utakmicu sezone: Hoće li to utjecati na izvedbu u finalu?

Image
Foto: Profimedia

Simone Inzaghi i Giuseppe Marotta sudjelovali su na konferenciji za novinare, a ono što su izjavili neće obradovati Edina Džeku i neke od njegovih suigrača

28.5.2023.
9:14
Profimedia
VOYO logo

Posljednjih je dana aktualna tema tko će Lautaru Martinezu biti partner u napadu protiv Manchester Cityja. Posebno se o tome počelo razglabati nakon što su se Džeko i trener Inzaghi žestoko posvađali na finalnoj utakmici Kupa Italije.

Image
A SADA U NOVI KLUB... /

Ovo je dokaz da je GOAT: Messi je uspio ispisati povijest s PSG-om, sada je veći i od Ronalda

Image
A SADA U NOVI KLUB... /

Ovo je dokaz da je GOAT: Messi je uspio ispisati povijest s PSG-om, sada je veći i od Ronalda

Naime, u 58. minuti susreta, talijanski je stručnjak iz igre povukao bosanskohercegovačkog reprezentativca, a u igru uveo Romelua Lukakua, što Dijamantu nikako nije bilo prihvatljivo. Nakon što je nogom udario bočicu vode, do njega je došao Inzaghi i krenula je žustra rasprava koja je zamalo eskalirala fizičkim sukobom, međutim do toga nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što će odlučiti mjesto startera u finalu Lige prvaka, Inzaghi je izjavio: ''Osjećaj trenutka, netko može imati ideje, ali se sve može promijeniti u jednom treningu.''

Pred utakmicu protiv Atalante, govorio je i sportski direktor Giuseppe Marotta: ''Pričekat ćemo da završi sezona, pa onda u miru odlučiti. Svi ovi igrači zaslužuju produženje ugovora, ali racionalnost mora preuzeti glavnu riječ i ona će nam reći kakvu odluku trebamo donijeti. Džeko, Bastoni i Calhanoglu blizu potpisa? Ne želim spominjati imena, sjest ćemo sa stručnim stožerom i razgovarati uz maksimalno poštovanje prema svima.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim su izjavama pokušali smanjiti pozornost s utakmice finala Lige prvaka, ili barem napraviti to da se priča više o stvarima na nogometnom travnjaku, nego u klupskim prostorijama. Svakako, postoji mogućnost da su unijeli mali nemir i nezadovoljstvo među neke od igrača.

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja, od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo