TRENER ROME IZDAO NAREDBU: / 'Dovedite mi Hrvata, on će provoditi moje taktičke zamisli' 

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Dok se vodi trakavica o sudbini veznjaka Miralem Pjanića, iz Rome stiže vijesti o planovima trenera Luciana Spalletija za sljedeću sezonu.

10.5.2016.
12:44
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Talijan, kako tvrdi Corriere dello Sport, zahtijeva od kluba da dovedu Belgijca Axela WItsela i hrvatskog reprezentativca MilanaBadelja. Spalleti je navodno u potrazi za igračima koji bi bili dio nove momčadi i one koja bi odgovarala njegovim taktičkim zamislima, a poznato je da to zahtijeva brojne specifičnosti.

Zaigrat će u Ligi prvaka

Veznjak Zenita bio je i ranije na meti Rome, a dvojac je već ranije surađivao dok je Spaletti bio trener ruskog kluba . Dobra je stvar za talijanskog velikana što mu ugovor istječe za godinu dana pa bi mogao doći za samo 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je riječ o Badelju, Talijani pišu da on nikada nije odbacio mogućnost odlaska iz Fiorentine. Iako još uvijek nije stigla službena ponuda za njega, vjeruje se da su pregovori oko njega već u tijeku. Ako dođe do ovog transfera Badelj bi iduće godine mogao s Romom zaigrati u Ligi prvaka s obzirom da Fiorentina nije iskoristila odličan ulazak u sezonu te je izvjesno da će završiti na petom mjestu što im donosi kvalifikacija za Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo