TRENER JEDNOG OD NAJVEĆIH KLUBOVA PROTIV MODRIĆA: / 'Nagrada se zove najbolji, a on to za nas nije'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac dobio je najveće individualno priznanje u karijeri.

25.9.2018.
18:50
AFP
VOYO logo

Desetljeće dominacije Cristiana Ronalda i Lionela Messija kada su nagrade za najboljeg igrača godine završilo je ovog ponedjeljka u londonu. na oduševljenje svih hrvatskih navijača, ali i njegovih mnogobrojnih fanova Luka Modrić dobio je Fifinu nagradu The Best.

Image
BIH NOVINAR NAPISAO JEDAN OD NAJLJEPŠIH TEKSTOVA U REGIJI O LUKI MODRIĆU: /

'Ova nagrada nije njegov najveći uspjeh...'

Image
BIH NOVINAR NAPISAO JEDAN OD NAJLJEPŠIH TEKSTOVA U REGIJI O LUKI MODRIĆU: /

'Ova nagrada nije njegov najveći uspjeh...'

Na to se u utorak osvrnuo trener Barcelone Ernesto Valverde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratako komentar

"Svatko ima svoje mišljenje pa tako i ja. Ovo je nagrada koja se zove Najbolji (The Best), a ondje nije bilo onog igrača koji je prema našem mišljenju najbolji. Za nas je Leo najbolji. Modrić je veliki igrač koji je imao veliku godinu. Nemam više ništa za dodati", kazao je Valverde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nije bilo toliko puno nagrada, ali sada je sve uvećano i sada je puno nagrada i svečanosti. Svaka od njih služi samopromicanju organizatora i to sve više izaziva kontroverze. Ovo je sport, ali sve više postaje showbusiness ", istaknuo je. Osvrnuo se i na činjenjicu da Messi i Ronaldo nisu došli na ceremoniju.

Bez Ronalda i Messija

"Kada praviš zabavu, slobodan si pozvati koga želiš, a pozvani je slobodan ne doći. To nije pitanje za mene nego za njih. Ovo pitanje, inače, ne bi trebalo pitati mene nego igrače", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fifa je, inače, kritizirala je Cristiana Ronalda i Lionela Messija da diskreditiraju nogomet tako što se ne pojavljuju na svečanostima dodjela nagrada.

"Svojim ponašanjem diskreditiraju nogomet, možda to i ne shvaćaju," kazao je predstavnik krovne nogometne organizacije za španjolsku Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je odustao od dolaska u Kneževinu jer mu je jako teško palo što je ostao bez nagrade, a u Londonu ga nije bilo jer je navodno imao prekratko vrijeme do nove ligaške utakmice Juventusa. Messi je odustao od dolaska u London zbog obiteljskih razloga.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo