TRANSFERI UŽIVO / Dinamu se smiješe novi milijuni, a legendarni Španjolac vraća se u matični klub: Bivši hajdukovac ide kod Ronalda?

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

16.8.2023.
8:34
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
'SAD JE VEĆ KASNO' /

Bišćan na press konferenciji poslao 'otrovne' strelice prema upravi: 'Puno se priča, malo toga realizira'

Image
'SAD JE VEĆ KASNO' /

Bišćan na press konferenciji poslao 'otrovne' strelice prema upravi: 'Puno se priča, malo toga realizira'

Što se jučer događalo, pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba im golgeter

22.10 - Chuba Akpom predstavljen je u Ajaxu, a Nizozemci će za njegove usluge iskrcati 12,3 milijuna eura i još potencijalno 2 milijuna u bonusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu ne računaju na njega

21.10 - Stanko Jurić trebao bi napustiti Parmu, a na posudbu bi trebao otići u Valladolid, klub čiji je vlasnik legendarni brazilski napadač Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u matični klub

21.10 - Nakon tri godine u Kataru, Santi Cazorla vraća se u Španjolsku, točnije Real Oviedo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.50 - City pronašao zamjenu za De Bruynea?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City ostao je bez svog glavnog razigravača budući da će sjajni Kevin de Bruyne izostati s terena najmanje 3-4 mjeseca, a njemački mediji pišu da bi zamjena mogao biti Dani Olmo.

Španjolac je nedavno produžio ugovor s RB Leipzigom u kojem je dogovorena otkupna klauzula u iznosu od 60 milijuna eura, ali ona vrijedi tek od iduće godine. Prema pisanjima medija, Leipzig želi 80 milijuna da puste Olma ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Dinamo ima pravo na 20% od razlike između novog transfera i Dinamove prodaje Olma RB Leipizigu koja je iznosila 30 milijuna eura što znači da bi Plavima u ovom slučaju pripalo 10 milijuna eura. 

18.47 - Legendarni Nizozemac očekuje puno od Hrvata u novom klubu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alen Halilović ponovno pokušava spasiti karijeru, ovoga puta u nizozemskoj Fortuni Sittard. Legendarni Nizozemac smatra da će taj transfer biti pun pogodak. Više pročitajte ovdje.

18.07 - Guardiolova 'desna ruka' produžila ugovor

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardo Silva pristao je potpisati novo jednogodišnje produljenje ugovora s Manchester Cityjem. Sky Sports News izvijestio je prošli tjedan da je ozbiljno razmatrao potpisivanje novog ugovora s klubom zbog interesa PSG-a i Barcelone.

17.30 - Feyenoord i Nice u borbi za Luisa Sinisterru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feyenoord i Nice dva su kluba koji trenutno žele potpisati Leedsova krilnog igrača Luisa Sinisterru. Menadžer Leedsa Daniel Farke potvrdio je da Wilfried Gnonto, Sinisterra i Helder Costaare treniraju daleko od ostatka momčadi zbog neizvjesnosti oko njihove budućnosti u klubu.

17.00 - Mitrović sve bliže Saudijskoj Arabiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saga oko transfera Aleksandra Mitrovića sve je bliže kraju. Iako Fulham nije htio pustiti svog najboljeg napadača u Saudijsku Arabiju, čini se kako su pregovori ipak pri kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.45 - Lukaku u Tottenham?

Romelu Lukaku je sve dalje od Juventusa, a sve bliže – Tottenhamu. Iako je i dalje formalno član Chelseaja, belgijski napadač ovog će ljeta promijeniti sredinu nakon što mu je istekla posudba u Interu. Pitanje je samo hoće li na novu posudbu, ili će netko otkupiti njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.06 Petković u Španjolskoj?

Andaluzijski mediji javljaju da je Granada, tamošnji povratnik u La Ligu nakon jedne godine u Segundi, jako zainteresirana za Brunu Petkovića. Španjolci navode da napadača Dinama želi Trabzonspor te da Petkovićev klub za njega traži 5 milijuna eura. Granada se vratila u prvu ligu godinu dana nakon što je iz nje ispala. Prije toga je u Primeri bila tri godine, pa dvije prethodne godine u Segundi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.45 Sevilla ide po Bornu Sosu?

Fabrizio Romano tvrdi da je za Vatrenog zainteresirana Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.30 Luka, ali ne Ivanušec

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemski list 1908.nl javlja da je Luka Stojković blizu Feyenoorda te će koštati oko 3 milijuna eura, iako bi sutra trebao biti na liječničkom pregledu u Maksimiru kako bi potpisao s Dinamom.

13.28 Dani Olmo se pridružuje Hrvatima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ozljede Kevina De Bruynea, Pep Guardiola traži rješenje za poziciju ofenzivnog veznjaka, a Dani Olmo je jedan od kandidata za to mjesto, kako tvrdi oznati Gianluca Di Marzio.

12.55 Vatreni kod Nike Kovača

Lovro Majer službeno je otišao u Wolfsburg, kojeg trenira Niko Kovač. Više OVDJE.

12.20 Dinamo odustao od pojačanja

Saga oko Alžirca u Dinamo došla je svome kraju, više pročitajte ovdje.

11.45 Chelsea dovodi još jednog igrača

Denzel Washington će postati novi igrač Chelseaja, a dolazi iz Santosa za 20 milijuna eura, javlja Sky.

11.00 Ziyech u Galatasarayu

Prvak Turske se dodatno pojačava na poziciji desnog krila.

10.25 Saudijci u ofenzivi

Vratar Liverpoola Allison Becker ima ponudu Al Nasrra, piše Daily Mail. A novi igrač istog kluba ubrzo će postati Aymeric Laporte, čime će se Gvardiolu smanjiti konkurencija na poziciji lijevog stopera.

8.45 Chelsea kupio Laviju

Chelsea je iz Southamptona za 60 milijuna funti doveo veznjaka Romea Laviju kojeg je želio i Liverpool, čime je potrošio više od milijardu eura pod novim vlasnikom.

8.40 Kepa predstavljen u Madridu

Španjolski reprezentativni vratar Kepa Arrizabalaga u utorak je predstavljen kao novi igrač Real Madrida, u koji je došao na jednogodišnju posudbu iz londonskog Chelseaja, a 28-godišnji Bask je rekao da bi se volio i duže zadržati u španjolskoj prijestolnici.

"Hoću li ostati nakon posudbe? Nadajmo se", rekao je Kepa okupljenim predstavnicima medija u Realovom trening-centru.

"Danas je prvi dan moje posudbe. Imamo vremena, vidjet ćemo. Nadam se da ću svojom izvedbom to uspjeti ostvariti", dodao je vratar koji je doveden kako bi zamijenio Belgijca Thibauta Courtoisa, teško ozlijeđenog u pripremama za novu sezonu koju će morati propustiti nakon puknuća prednjeg križnog ligamenta u koljenu.

U prvoj utakmici nove sezone španjolskog prvenstva Real je s 2-0 pobijedio Athletic Bilbao, iz kojeg je Kepa Arrizabalaga 2018. prešao u Chelsea, a vrata je branio Ukrajinac Andrij Lunin.

Kepa bi već u sljedećem kolu, kad će Real gostovati kod Almerije, trebao zauzeti svoje mjesto među vratnicama u momčadi Carla Ancelottija.

"Ovo je jedan od najvažnijih dana u mojoj sportskoj karijeri i mom životu. Jako sam ponosan što sam u Real Madridu. Nadam se da ćemo dodati još koji trofej u Realovu vitrinu i osnažiti legendarni status kluba", poručio je novi suigrač Luke Modrića.

8.35 Maguire odbio West Ham

Branič Manchester United Harry Maguire ne ide u West Ham. Izvor blizak njemu otkrio je da nikad nije bilo dogovora s Čekićarima, te da je uvjeren da će dobiti dovoljno prilike za igru u dresu Crvenih vragova.

8.30 Al Hilal inzistira na Mitroviću

Al Hilal inzistira na dovođenju napadača Fulhama Aleksandra Mitrovića. Pregovori klubova traju od subote. Igrač želi transfer

Chelsea dovodi napadača

8.20 Chelsea je aktivirao klauzulu od 35 milijuna funti za napadača Crystal Palacea Michaela Olisea. Igrač je već ranije dogovorio sve uvjete s Plavcima.

Kod bivšeg izbornika

8.10 - Lovro Majer na samom je pragu transfera u Wolfsburg, kojeg trenira Niko Kovač. Više OVDJE.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike