TRANSFERI UŽIVO / Lokomotiva dovela napadača Dinama, Osijek prodao ponajboljeg igrača, bivši igrač Hajduka u Grčkoj

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

18.8.2023.
8:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
NOVO OKRUŽENJE /

Senzacionalni transfer Hajduka! 'Novi Bokšić' napušta klub i odlazi u Italiju

Image
NOVO OKRUŽENJE /

Senzacionalni transfer Hajduka! 'Novi Bokšić' napušta klub i odlazi u Italiju

Kako smo jučer pratili transfere pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaniolo u Aston Villu

22.34 - Talijanski reprezentativac Nicolo Zaniolo novi je igrač Aston Ville. Nakon godine dana u Galatasarayu, u koji je došao iz Rome, talentirani vezni igrač dolazi na posudbu u Birmingham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brnić u Olympiakosu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.31 - Bivši igrač Hajduka i krilni napadač Ivan Brnić (21) prešao je u redove grčkog velikana Olympiakosa, a transfer je službeno potvrđen i na Olympiakosovim internetskim stranicama. Odšteta je navodno milijun i pol eura, a Brnić je po Transfermarktu procijenjen na 800 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City odustao od Brazilca zbog klađenja?

20.41 - Transfer Lucasa Paquete iz West Hama u Manchester City neočekivano je doveden u pitanje. Naime, brazilski nogometaš našao se pod istragom FA i FIFE zbog sumnje u navodno klađenje u domovini. Naravno, dokažu li se te sumnje slijedi mu kazna, vjerojatno i suspenzija. Igrač odbacuje te navode, a ukoliko se čitava situacija brzo ne razjasni dogovoreni posao dva kluba težak čak 93 milijuna eura neće se realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cancelo na korak do Barcelone

19.51 - Joao Cancelo, branič portugalske reprezentacije i Manchester Cityja, trebao bi karijeru nastaviti u Barceloni. Prošlu polusezonu proveo je na posudbi u Bayernu, ali čim se vratio Pep Guardiola mu je rekao da na njega ne računa. Fabrizio Romano piše kako bi i ovaj put trebala biti riječ o posudbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco želi mladu zvijezdu Arsenala

18.56 - U Monacu i dalje pokušavaju srušiti cijenu koju je Arsenal postavio za napadača Folarina Baloguna. Amerikanac je prošle sezone impresionirao na posudbi koju je proveo u Reimsu s čak 21 pogotkom od čega je jedan bio u mrežu momčadi iz Kneževine i to u 1:0 pobjedi njegove tadašnje momčadi. Na Emiratesu su, međutim, postavili visoki odštetni zahtjev pa za igrača na kojeg ozbiljno ne računaju traže čak 58 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla krenula po novog vratara

17.39 - Andaluzijski prvoligaš prodao je Bonoa u Al Hilal i sada treba novu jedinicu, a španjolski AS piše kako ju je pronašao u Turskoj. U pitanju je 27-godišnji kapetan Trabzonspora i član turske reprezentacije Ugurcan Cakir. Trenutno je član ekipe koju vodi Nenad Bjelica, a pretprošle sezone bio je važan dio u pohodu svog matičnog kluba na naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavard u Interu?

17.00 - Benjamin Pavard, 27-godiđnji defanzivac Bayern Muchena meta je aktualnog viceprvaka Europe Intera, potvrdio je i trener milanskog kluba Simone Inzaghi. Pavardu ugovor istječe iduće ljeto i dostupan je za svega dvadesetak milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chadli u Westerlou

16.13 - Matija Frigan dobio je novog suigrača Nacera Chadlija. Nekadašnji igrač Tottenhama i belgijske reprezentacije vrlo je poznato ime, danas ima 34 godine i mogao bi karijeru završiti u Westerlou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je i službeno

15.22 - Sandro Kulenović vratio se u Lokomotivu. Dolazi na polugodišnju posudbu iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz grada Mercedesa na Anfield

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.12 Japanski veznjak Wataru Endo prešao je iz Stuttgarta u Liverpool s kojim je potpisao dugoročni ugovor, priopćio je u petak klub iz Premier lige.

Financijski detalji ugovora nisu objavljeni, ali britanski mediji pišu da je Liverpool ponudio oko 16 milijuna funti (20,33 milijuna dolara) za potpis 30-godišnjaka koji je za Japan odigrao 50 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno sam jako sretan i jako sam uzbuđen što ću se pridružiti velikom klubu Liverpoolu. Osjećaj je nevjerojatan i ovo je moj san", rekao je Endo.

Endo je Liverpoolovo treće pojačanje u sezoni nakon Alexisa Mac Allistera i Dominika Szoboszlaija. Liverpool je odigrao 1-1 s Chelseajem na otvaranju nove sezone, a sljedeću utakmicu igra s Bournemouthom u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki posao Osijeka

14.05 Dan nakon pobjede protiv Adane Demirspor, Osijekov stoper Adrian Leon Barišić odlazi u Basel kako bi potpisao za švicarskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić ostao bez suigrača

13.20 Vratar Seville Marokanac Yassine Bounou potpisao je ugovor sa saudijskim klubom Al-Hilal gdje se pridružuje Brazilcu Neymaru, koji je ovog tjedna prešao iz PSG-a, objavile su dvije momčadi u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sevilla i Al-Hilal postigli su dogovor o transferu vratara Bounoua", objavio je andaluzijski klub, dok je Al Hilal objavio video na X (ex-Twitter) u kojem nogometaš govori arapski.

Iznos transfera nije otkriven, no španjolski mediji procjenjuju da se radi o 20 milijuna eura. Bounou u Saudijsku Arabiju stiže nakon četiri godine u Sevilli, u koju je došao u ljeto 2019. iz Girone.

"Bono", kako mu je nadimak, odigrao je 142 službene utakmice za Sevillu, s kojom je osvojio dva naslova Europske lige (2020., 2023.).

Ivanušec na odlasku

13.10 Situacija se mijenja iz dana u dan, iz minute u minutu. Nakon što je bilo objavljeno kako je Feyenoord odustao od Luke Ivanušeca, sada nizozemske novine tvrde da je sve dogovoreno i da će se transfer dogoditi, iako je prema navodima tamošnjih medija prije tjedan dana Dinamo 'spustio rampu' Ivanušecu.

Plavci ne prestaju trošiti

12.00 Chelsea je doveo hit igrača Svetaca, više pročitajte ovdje.

Šutalo nakon AEK-a u Ajaxu?

10. 45 Nizozemski Algemeen Dagblad piše da već u nedjelju Ajax očekuje Josipa Šutala u Amsterdamu, a Dinamo svoju utakmicu sezone igra u subotu u Ateni protiv AEK-a.

Iz Madrida u Barcelonu?

9.30 Portugalska zvijezda Joao Felix, mogao bi otići na posudbu u Barcelonu, nakon što je prošle polusezone bio u Chelseaju. Gianluca Di Marzio javlja da je dogovor o posudbi pri kraju, a navijači su mu već ranije poručili što misle o tome.

Hall u Newcastleu

8.20 Chelsea je prodao 18-godišnjeg stopera Lewisa Halla u Newcastle za 35 milijuna eura, piše Telegraph. Hall je velik talent koji će se morati iskazati u novom klubu. Newcastle je zasad bio odličan u procjeni igrača i transferima, u par godina su, sa ne preskupim pojačanjima, stigli od kluba koji se borio za ostanak do Lige prvaka.

Lloris blizu Lazija

8.15 Francuski golman Hugo Lloris (36) blizu je potpisa za Lazio, piše Sky Sports. Tottenham bi se s talijanskim klubom trebao dogovoriti oko odštete, a Lloris bi trebao potpisati ugovor na dvije godine.

Problemi s liječničkim pregledom

8.00 Dinamo je dogovorio dolazak Luke Stojkovića. Lokomotiva će za njega dobiti 3 milijuna eura i postotak od idućeg transfera, a navodi se kako dolazi i Kačavenda koji je imao manjih problema s liječničkim pregledom, zbog čega Lokosi za njega neće dobiti onoliko novaca koliko su tražili.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo