TRANSFERI DANA / Pjaca nakon 7 godina napušta Juventus, Kane sletio u Munchen, Josip Šutalo na milimetar do Ajaxa

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

11.8.2023.
8:12
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Livaković jedan od šest kandidata za klupu Reala, Neymar ovog ljeta sigurno napušta Barcelonu

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Livaković jedan od šest kandidata za klupu Reala, Neymar ovog ljeta sigurno napušta Barcelonu

Vijesti o jučerašnjim transferima možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane sletio u Munchen

22.20 Harry Kane je sa svojom suprugom Katie stigaou München gdje bi trebao proći liječničke preglede prije finaliziranja transfera iz Tottenhama u Bayern. Očekuje se da će taj posao vrijedan 100 milijuna eura večeras biti sužbeno potvrđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akpom napustio Otok

21.00 Chuba Akpom otišao je iz Middlesbrougha i preselio u francuski Lens u transferu vrijednome 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za Gvardiola

20.25 Atualni pobjednik njemačkog nogometnog kupa RB Leipzig angažirao je stopera mlade francuske reprezentacije, 20-godišnjeg Castella Lukebu, dosadašnjeg člana Lyona, s kojim je potpisao ugovor na pet godina. Vrijednost transfera iznosti 34 milijuna eura. Lukeba bi u Leipzigu trebao zamijeniti hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola koji je nedavno prešao u europskog prvaka Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Kajzerice na Maksimir

20.10 Lokomotiva je prihvatila ponudu, Luka Stojković i Lukas Kačavenda su novi igrači Dinama. Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep želi još dvojicu

19.30 Manchester City radi na dovođenju novih pojačanja. Kako javljaju britanski mediji, 'Građani' u svojim redovima žele vidjeti Lucasa Paquetu iz West Hama i Jeremyja Dokua iz francuskog Rennesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevi našli golmana

18.00 Real Madrid je zamjenu za Thibauta Courtoisa, koji se teško ozlijedio, pronašao u golmanu Seville Yassineu Bounouu (32). Navodno su pregovori u tijeku, a odšteta bi trebala iznositi 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutalo pred odlaskom

17.00 Josip Šutalo je na milimetar do prelaska u Ajax. Fabrizio Romano je objavio da nizozemski klub blizu rješavanja svih detalja transfera s klubom i igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuchel: Još uvijek naporno radimo na Kaneovom transferu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.06 - Prijelaz Harryja Kanea u Bayern još uvijek nije dovršen, ali svim snagama radimo na tom transferu, poručio je trener njemačkog prvaka Thomas Tuchel na konferenciji za medije dan uoči utakmice domaćeg Superkupa protiv RB Leipziga.

S obzirom na vijest da su Tottenham i Bayern dogovorili sve uvjete za dolazak engleskog napadača u Bavarsku, Harry Kane je postao glavna tema novinarskih pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu potvrditi da dok ovo govorim dogovor još uvijek nije postignut, a ako dogovora nema onda trener ne može govoriti o igraču koji još nije njegov", izjavio je Tuchel i dodao:

"Prema mojim saznanjima još se uvijek često pojavljuju riječi ako i kada. Sve su opcije moguće. Prva je da ga dovedemo kao igrača, a to u ovom trenutku još nije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak ništa od rekordnog transfera?

13.53 - Liverpool je bio spreman 'odriješiti kesu', ali ih je igrač odbio, želi kod njihovog rivala. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drama oko Kaneovog transfera

12.47 - Harry Kane proživljava pramu dramu oko transfera u Bayern, a za sve je kriv predsjednik Tottenhama. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač doveo Joakima Mæhlea

12.20 - Wolfsburg je iz Atalante doveo Joakima Mæhlea, koji je bio velika želja Nike Kovača. Njemački prvoligaš će talijanskom platiti oko 12 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp: Caicedo je dogovorio uvjete

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.54 - Trener Liverpoola Jurgen Klopp potvrdio je dolazak mladog Ekvadorca Moisesa Caiceda koji bi trebao biti plaćen 110 milijuna eura Brightonu: "Rekli su mi da mogu potvrditi kako je Caicedo sve dogovorio s klubom. Hoće li danas obaviti liječnički pregled? To ne znam. Klub je mukotrpno radio na ovom transferu."

Castello Lukeba u Leipzigu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.10 - RB Leipzig je brzo pronašao nasljednika Joška Gvardiola. Iz Lyona je stigao 20-godišnji Castello Lukeba koji može igrati stopera i beka. Plaćen je 30 milijuna eura, a ugovor je potpisao na pet godina.

Cesare Casadei na posudbi u Leicesteru

10.43 - Novopečeni drugoligaš Leicester na posudbu je doveo veznjaka Chelseaja Cesarea Casadeija. Dvadeesteogodišnjak nedavno je bio jedan od najboljih igrača Svjetskog prvenstva mladih, a sada će iskustvo skupljati u Championshipu.

Ajax se oprostio od Alvareza

9.59 - Nakon četiri godine u Ajaxu meksički defanzivac Edson Álvarez (25) napustio je Amsterdam i preselio se u London, točnije u West Ham, koji ga je platio 35 milijuna eura. U Nizozemskoj su se od njega oprostili posebnim videom.

Harry Kane u Bayernu

8.56 - Harry Kane novi je igrač minhenskog Bayerna. Nakon tjedana pregovaranja, klubovi su se napokon uspjeli dogovoriti oko odštete koja će iznositi 100 milijuna eura fiksno plus bonusi koji mogu iznositi do 20 milijuna eura. Engleski napadač potpisati će ugovor na četiri godine.

Liverpool srušio rekord

8.54 - Liverpool je oborio rekord i doveo novog najskupljeg igrača Premier lige. Više o tome pročitajte ovdje.

Liverpool ruši rekord za Caiceda?

8.00 - Fabrizio Romano piše kako je Liverpool spreman ponuditi 110 milijuna eura za Brightonovog 21-godišnjeg ekvadorskog veznjaka Moisesa Caiceda. Taj transfer bi oborio engleski rekord koji je nedavno postavio Arsenal kupovinom Declana Ricea za 105 milijuna eura.

Pregovaraju Bayern, Tottenham i Kane

8.00 - Nastavljaju se pregovori između Bayerna, Tottenhama i Harryja Kanea (30), objavio je Skyev novinar Florian Plettenberg. Bayern želi dovesti englesku zvijezdu, koja još nije potvrdila želju za odlaskom. No, pregovori su pozitivni i do transfera bi moglo doći. Kaneov ugovor istječe u ljeto 2024., a Transfermarkt ga procjenjuje na 90 milijuna eura. Prema posljednjim informacijama, Bayern će ga vjerojatno platiti 100 milijuna eura. Prije toga klubovi i igrač moraju dogovoriti detalje plaće.

Bayern i Chelsea pregovaraju o Kepi

8.00 - Bayern i Chelsea pregovaraju o transferu Kepe Arrizabalage (28), tvrdi Nicolo Schira. Trener minhenskog kluba Thomas Tuchel obožava Kepu, kojeg je vodio kao trener Chelseaja. Sada ga želi dovesti u Bayern. Kepin ugovor vrijedi do 2025. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 18 milijuna eura.

Cabral u Benfici

8.00 - Arthur Cabral (25) napušta Fiorentinu i u transferu vrijednom 20 milijuna eura, plus pet milijuna eura bonusa, prelazi u Benficu. Insajder Nicolo Schira objavio je da će brazilski napadač potpisati ugovor do 2028. godine, prema kojem će godišnje zarađivati 2.5 milijuna eura. Brazilac će u portugalskom prvoligašu biti konkurencija u napadu hrvatskom reprezentativcu Petru Musi.

Pjaca u Serie B

08.00 - Marko Pjaca ovog ljeta bi trebao napustiti Juventus, a Talijani javljaju kako na stolu ima ponudu talijanskog drugoligaša Pise.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo