TOTTENHAMOV MENADŽER ODRŽAO MONOLOG O KOJEM SE PRIČA: / Mauricio Pochettino govorio o sreći, nogometnim pravilima, svojoj ljepoti...

Image
Foto: Screenshot

U odgovoru koji je postao hit, dodao je i da će otići kući bude li se počeo vršiti pritisak na njega

23.8.2018.
11:02
Screenshot
VOYO logo

Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino održao je petominutni monolog na upit o sudbini braniča Tobyja Alderweirelda. Dotaknuo je u njemu argentinski stručnjak mnogo toga, usporedio nogomet s košarkom, pričao o pravilima nogometa, ali i pritisku te naglasio da neće dozvoliti da ga se ucjenjuje.

On želi uživati

Kazao je Pochettino da ne želi posebno komentirati situacije koje se ne događaju na travnjaku, da poštuje tuđa mišljenja i da su vrata kluba otvorena onima koji žele otići. Uz poruku da želi uživati u nogometu okupljenim novinarima održao je lekciju iz povijesti osmišljavanja pravila igre i kazao im da na poziciji na kojoj se nalazi nije zato što je zgodan ('Dobro, malo i zbog toga', našalio se) već da klub vjeruje da su odluke koje donosi dobre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odgovoru koji je postao hit, dodao je i da će otići kući bude li se počeo vršiti pritisak na njega. Ovako je to izgledalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo