TALIJANSKI VELIKAN ZBOG BOBANA UŠAO U NEOČEKIVANE PROBLEME: / U Milanu bi vrlo brzo mogli zažaliti što su mu dali otkaz

Image
Foto: Profimedia

Zbog cijele situacije najveća zvijezda počela im je zadavati glavobolje

17.4.2020.
19:11
Profimedia
VOYO logo

Odlazak ZvonimiraBobana sa San Sira osjetio se istog trenutka. Najveća klupska zvijezda, ZlatanIbrahimović, pobjesnio je zbog takvog raspleta situacije. Boban ga je i uspio nagovoriti da se vrati, a samo nekoliko tjedana poslije legendarni hrvatski kapetan dobio je otkaz jer je javno prozvao izvršnog direktora IvanaGazidisa da mu iza leđa radi na dolasku njemačkog stručnjaka RalfaRangnicka. Šef Milana nije mu mogao prijeći preko toga te mu je uručio otkaz.

Image
'BILO BI NAIVNO VJEROVATI U TU PRIČU, SVE JE BILO PLANIRANO' /

Milanova legenda otkrila pozadinu Bobanovog otkaza

Image
'BILO BI NAIVNO VJEROVATI U TU PRIČU, SVE JE BILO PLANIRANO' /

Milanova legenda otkrila pozadinu Bobanovog otkaza

Takav rasplet situacije nije očekivao švedski napadač koji se na nagovor Bobana nakon osam godina vratio u klub. U siječnju je potpisao ugovor na pola godine s mogućnošću produženja za još jednu sezonu. No, stvari su se zbog razlaza klupskog vodstva s Bobanom zakomplicirale i ugrozile potencijalni Ibrahimovićev ostanak na San Siru. Da je Boban ostao vjerojatno bi ostao i Zlatan, no sada je ro neizvjesno. Corriere dello Sport navodi kako bi mogao ostati, ali samo po uvjetom da klub dovede prava pojačanja. Napadač navodno želi završiti karijeru na najbolji mogući način, te smatra da bi povratak Milana u Ligu prvaka nakon sedam godina bio savršen za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Newly appointed AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic (L) is welcomed by AC Milan's chief football officer Zvonimir Boban upon his arrival at Linate airport, on January 2, 2020. Ibrahimovic has signed with AC Milan on a six-month deal, promising to help rescue the struggling Serie A outfit's season. The 38-year-old will undergo his medical on January 2 and will hold his first press conference the following day., Image: 490623962, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: STR / AFP / Profimedia

No, svjestan je da aktualna momčad nije dovoljno dobra pa želi da klub dovede jaka pojačanja spremna se boriti za određene ciljeve. To mu je, navode Talijani, važnije od same plaće, kako bi ostao u klubu. Gazidis, tvrde, želi zadržati slavnog napadača, ali nakon rastanka s Bobanom, morat će se malo više potruditi kako bi uvjerio Ibrahimovića da ostane. Zaključuju kako su u ovom trenutku male šanse da će Šveđanin produžiti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo