TALIJANSKI STRUČNJAK JADAO SE NAVIJAČIMA: / 'Totti više nije mogao trčati, igrači su bili depresivni s njim na travnjaku'

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Intrigantne rečenice izrekao je talijanski stručnjak na klupi Intera

6.2.2018.
13:28
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Talijanski mediji prenijeli su riječi Interova trenera Luciana Spallettija koji je u društvu Rominih navijača, ne znajući da ga se snima, pričao o svojem vremenu kada je bio na klupi rimskog kluba. Prije svega su sporne njegove izjave o legendi Francescu Tottiju.

INTER OTKRIO ZAŠTO NIJE PRODAO BROZOVIĆA: ‘Nikada to nismo niti planirali jer Spalletti ima veliko povjerenje u njega’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Totti više nije mogao trčati. Nisam mogao dopustiti da igra jer su igrači znali postati depresivni i nervozni kada bi bio na travnjaku", govorio je Luciano Spalletti kojeg su optuživali za loš tretman prema klupskoj legendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protekle sezone osvojio je drugo mjesto u talijanskom prvenstvu, izborio Ligu prvaka, ali dao je otkaz te otišao u Inter.

"Rekli su mi, prije svih predsjednik James Pallotta, da će klub prodati najbolje igrače. Nisam mogao stupiti pred igrače i uvjeravati ih da će i sljedeće sezone biti uspješni. Nisam ih mogao lagati", otkrio je, a potom govorio i o sadašnjem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO, BROZOVIĆ POTPUNO POLUDIO NAKON ZAMJENE, SPALLETTI MIRAN: ‘To je normalna i pozitivna reakcija’

"Kako mi je u Interu? Klupska uprava ne želi trošiti novac. Uvijek smo na korak od depresije i ludila, slično kao i u Romi. Nitko ne shvaća da protiv Juventusa ne možete dobiti ni tanjur graha", požalio se Spalletti, a prenosi Football-Italia.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo