VIDEO, BROZOVIĆ POTPUNO POLUDIO NAKON ZAMJENE, SPALLETTI MIRAN: / 'To je normalna i pozitivna reakcija'

Image
Foto: Screenshot

"Bio je ljut jer smo izgubili prednost i jer je zamijenjen, ali to nije nešto čime bih se osobito bavio", izjavio je talijanski strateg nakon utakmice

4.2.2018.
11:17
Screenshot
VOYO logo

U utakmici 23. kola talijanskog prvenstva Inter je ponovno kiksao i odgirao 1-1 protiv 17. momčadi Serie A, Crotonea. Spallettijevoj momčadi ovo je čak peti remi u nizu u prvenstvu.

Marcelo Brozović koji je prije svega nekoliko dana bio na korak od transfera u španjolsku Sevillu, dobio je priliku zaigrati od prve minute, a to je i sjajno iskoristio asistiravši za prvi gol Intera. Ali u 77. minuti, Spalletti ga je odlučio zamijeniti, a to se našem reprezentativcu nije nimalo dopalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutak ludila

Samo je prošao pored trenera, igračima je odmahivao rukom, a zatim je i snažno napucao bočicu s vodom pored klupe. Zanimljivo, Spalletti u tom njegovom ponašanju ne vidi nikakav problem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini mi se to kao normalna reakcija. Svako burno reagiranje igrača na zamjenu je pozitivno . Bio je ljut jer smo izgubili prednost i jer je zamijenjen, ali to nije nešto čime bih se osobito bavio", izjavio je talijanski strateg nakon utakmice, a prenosi Football Italia.

"U trenucima kada padnemo u igri sasvim izgubimo samopouzdanje, očito je da imamo slab karakter! Progone nas strahovi iz prošlosti, a negativna energija je postala zarazna", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo