TALIJANSKI MEDIJI ODUŠEVLJENI PJACOM: / 'Pokazao je žestinu poput bombardera. Nije razmišljao, nego djelovao'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot
23.2.2017.
11:34
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Pjaca je u igru na Dragau ušao u 67. minuti, a samo pet minuta kasnije je matirao Ikera Casillasa i donio prednost Juventusu. Dvije minute kasnije za konačnih je 2-0 zabio Dani Alves koji je, također, netom prije toga ušao u igru.

Image
KLJUČNA JE PROMJENA STAVA: /

Allegri se ponovno morao osvrnuti na Pjacu, evo što sad kaže

Image
KLJUČNA JE PROMJENA STAVA: /

Allegri se ponovno morao osvrnuti na Pjacu, evo što sad kaže

Mandžukić najgori

U uglednoj Gazzzetti dello Sport Pjaca je proglašen igračem utakmice, a za svoju je izvedbu dobio ocjenu 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do jučer se činio sjajnim u brzim prodorima i u driblingu, bio je igrač koji priprema prilike drugima. Ali sada je pokazao i žestinu, poput pravog bombardera. Kada mu se otvorila prilika, nije razmišljao nego je djelovao. Allegrijeve kritike su se isplatile", navodi Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov treći ili četvrti dodir s loptom je neustrašiv i unaprijed zna što će učiniti s njom. Dovoljno mu je nekoliko minuta u igri kako bi ostavio trag", dodaje Gazzetta u drugom tekstu.

Zanimljivo, za spomenuti je dnevnik najgori igrač na terenu s ocjenom 5,5 bio drugi hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Nakon brojnih pohvala posljednjih tjedana sada se naš napadač našao na meti kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pravo vrijeme za prvi gol'

"U napadu mu ništa mu nije uspijevalo, ali u obrani je cijelo vrijeme bio usredotočen. U okomitoj se igri činilo da stalno kasni, ali njegov je moral uvijek isti. Zato ga se Allegri ne odriče čak i kad mu ne ide", stoji u analizi Gazzette.

Corriere della Sera je Pjacu također ocijenila sedmicom uz opasku: "Odabrao je pravo mjesto i vrijeme za svoj prvi gol u dresu Juventusa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocjenu 7 Pjaci su dali i La Stampa i Il Giornale, dok je u torinskom Tuttosportu dobio 7,5.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo