NOVA PORCIJA POHVALA SRPSKIH MEDIJA NA RAČUN VATRENIH: / 'Hrvatska je moćna, oni igraju za svoju zemlju'

Image
Foto: AFP

Srbi oduševljeni srčanim pristupom Hrvata

12.7.2018.
9:41
AFP
VOYO logo

O pobjedi Hrvatske nad Engleskom i plasmanu u finale Svjetskog prvenstva pisali su i srpski mediji, a posebno je zanimljivo bilo pročitati što je napisao Blic u kojem su istaknuli kako bi njihovi reprezentativci trebali učiti iz ovakvog pristupa Hrvatske.

Dalić otkrio tajnu

"Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva. Zvuči pomalo nevjerojatno, zar ne? Ali, istina je. Izbornik Zlatko Dalić, pomalo slučajno, otkrio je tajnu nestvarnog uspjeha, o kakvom se u Srbiji samo sanja", piše srpski Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez pompe

Darko Nikolić napisao je: "Kada su naši "Orlovi" krenuli u Rusiju, nije bilo nikakve pompe. Očekivanja, svakako, da (pa, tko se nije radovao Srbiji na Mundijalu?), ali pristup...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što ćemo napraviti protiv Kostarike!? Ma, samo da dobijemo Švicarsku, pa da se igramo s Brazilom. To je tako bilo u navijačkim mislima. Ekipa se držala starog, svima znanog recepta "naredna utakmica je najvažnija", "potpuni fokus je na tome da se prođe grupa", istaknuo je.

Stvar je pristupa

Dodao je i da je upravo razlika u pristupu uzrok sjajnog rezultata Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov cilj je bio, ma koliko to nevjerojatno zvučalo, da igraju za titulu prvaka svijeta. S tim mentalitetom, a i kvalitetom koju su trofejima Lige prvaka dokazali Modrić i društvo, "Vatreni" su vjerovali da mogu, a i dokazali da mogu, da igraju za trofej. Ma koliko to nevjerojatno zvučalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo