'SPREMAN SAM NAPUSTITI KLUB': / Hajdukov trener šokirao na konferenciji za medije

Image
Foto: PIXSELL

Trener Hajdukovih nogometaša Joan Carrillo prokomentirao je 1-1 remi svoje i momčadi Evertona kojim se splitski klub oprostio od Europske lige. U skupine će premierligaška momčad s ukupnih 3-1.

24.8.2017.
23:57
PIXSELL
VOYO logo

"Nisam baš najzadovoljniji, ali želim zahvaliti našim navijačima koji su bili fenomenalni cijelo vrijeme", prenosi njegove riječi Dalmatinski portal na kojem je i komentar svađe Saida i Ercega oko izvođenja jedanaesterca.

"Što se tiče svađe, ona je jako glupa. Dogovor je bio da puca onaj koji se najbolje osjeća, ovaj put je bio Said, drugi će možda biti Erceg. Ne možemo o tome puno pričati. Tu nema nikakvog dogovora, dogovor je tko se bolje osjeća preuzima loptu i puca penal. Trebali smo imati još jedan jedanaesterac, ali nije sviran, bila bi to prilika da drugi igrač puca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
KAPETAN PRIZNAO: /

'Ne krivim golmana, no čovjek je opalio s centra. Penal? Imali smo dogovor, ali...'

Image
KAPETAN PRIZNAO: /

'Ne krivim golmana, no čovjek je opalio s centra. Penal? Imali smo dogovor, ali...'

Snove Hajduka srušio je lob Gyfila Sigurdssona s dobrih 40 metara udaljenosti.

"To je bila akcija s puno sreće, nije za ništa taj igrač toliko plaćen, ali to je bio sretan udarac. Od 200 takvih udaraca na gol možda bi jedan pogodio mrežu. Ali mi smo se nakon toga digli i mogao bih reći da nismo imali sreće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako smatra da je Hajduk na kraju trebao pobijediti, da je momčad 'uz publiku, na koju oni u Engleskoj nisu navikli, napravili korak naprijed, ali trebalo je barem dva'.

Potom je dodao i nešto pomalo neočekivano:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se mene tiče, naravno da imamo određene ciljeve, a ako ih ne ispunim ja sam spreman napustiti klub. Idemo dalje, želimo nešto osvojiti."

Nakon opaske da ga nitko iz kluba ne tjera, Carrillo je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala na podršci, to je nogomet u kojemu ima dobrih i loših trenutaka, ali u ugovoru mi stoje neki ciljevi i ja ću ih se držati."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo