ŠOKANTNO OTKRIĆE ENGLESKOG SUDA: / Budući premierligaš financirao se novcem obitelji najpoznatijeg svjetskog terorista

Image
Foto: AFP

Prava je šteta da se oko Sheffielda diže tako negativna priča jer su ove sezone "ispod radara" izborili plasman u Premier ligu

16.5.2019.
17:10
AFP
VOYO logo

Trebali su ovo biti dani slavlja i radosti za novopečene engleske prvoligaše Sheffield United, no engleski Visoki sud analizira vlasničke trzavice kluba kojem će vrijednost plasmanom u elitni rang engleskog nogometa značajno porasti.

Četvrtog sada saslušanja sud je otkrio iznenađujuću činjenicu da je klub povezan s obitelji jednog od najpoznatijih terorista svih vremena - Osame Bin Ladena. Njegovi rođaci pomogli su klubu s tri milijuna funti "pozajmice" koja nikad nije trebala biti vraćena, piše britanski Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVA PRIČA NAJBOLJE OPISUJE KAKAV JE AUTORITET BIO SIR ALEX FERGUSON: Pogledajte kako je doveo svoju najveću zvijezdu uoči bitne utakmice

Inače, trzavice oko udjela vlasništva nad klubom pojavile su se između njegovih suvlasnika. Prvi je Kevin McCabe, a drugi saudijski princ Abdullah Bin Mosaad Bin Abdulaziz Al Saud. McCabeov zapravo optužuje saudijskog princa da je "prao novac za islamske ekstremiste", dok Abdullahov odvjetnik Barrister Gledhill tvrdi da je i sam McCabe znao da je iznos uplaćen te da to može dokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ENGLEZI POSLALI PORUKU REALU I ZIDANEU: Znači li ovo da jedan od najboljih igrača na svijetu ipak ostaje na Otoku?

Prava je šteta da se oko Sheffielda diže tako negativna priča jer su ove sezone "ispod radara" izborili plasman u Premier ligu. Predvođeni svojim najboljim strijelcem veteranom Billyjem Sharpom i trenerom Steveom Bruceom s drugog mjesta Championshipa izravno lete u elitni rang engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo