Sjajna vijest: Luka Modrić nije teško ozlijeđen!

Nakon poraza od Brazila i velike sudačke krađe, stigao je novi udarac za Hrvatsku.

13.6.2014.
20:35
VOYO logo

Modrić je stradao u duelu s Luizom Gustavom pri kraju utakmice, a Brazilac je zbog prekršaja dobio i žuti karton.

Naravno da je ova loša vijest uzbunila sve u kampu Hrvatske, pa je Luka završio u bolnici u Salvadoru gdje je napravio potrebne preglede. Po najnovijim vijestima, nije teže ozlijeđen i gotovo će sigurno biti spreman za susret protiv Kameruna 18. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"MR je pokazao kako nema prijeloma ili oštećenja ligamenta ili tetive, pa se očekuje da se veznjak hrvatske reprezentacije i Real Madrida oporavi kroz subotnji dan odmora koji je dobila cijela selekcija te se potom pridruži suigračima u normalnom trenažnom procesu", stoji u priopćenju HNS-a.

Izbornik Niko Kovač je i dan poslije progovorio o šokantnom porazu od Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dojmovi su isti kao i poslije same utakmice. Izgubili smo dva boda, mogli smo uzeti jedan. O sucu više ne želimo pričati, to je zadnje od nas što se tiče suca i idemo dalje. Možemo biti optimistični jer ovo što smo pokazali je stvarno odlično, ja sam uvjeren ako ovako nastavimo možemo biti ti koji idu dalje", rekao je Kovač i prokomentirao povratak Marija Mandžukića u momčad.

"S Mandžukićem dobijamo dodatnu kvalitetu, makar moram dodati da je Jelavić odradio odličan posao, svaka mu čast, ali Mario je Mario".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači će u subotu imati slobodan dan, a u nedjelju započinje akcija 'Kamerun'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo