ŠIME VRSALJKO SE NADA PRILICI PROTIV RUSIJE: / 'To nam je svima šansa da se iskažemo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija 17. studenog u Rostovu na Donu igra prijateljsku utakmicu s Rusijom. Jedan od igrača koji je dobio poziv za tu utakmicu je i desni bočni Vatrenih Šime Vrsaljko.

10.11.2015.
13:59
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

je debitirao za reprezentaciju Hrvatske 9. veljače 2011. godine u prijateljskom srazu s Češkom, koji je Hrvatska dobila s 4:2. Od tada pa do danas, branič Sassuola skupio je 14 nastupa za Vatrene.Slaven Bilićbio je onaj koji mu je dao šansu u reprezentaciji. Niko Kovač je, pak, imao puno povjerenja u njega. Vrsaljko sad želi zadobiti povjerenje i Ante Čačića.

Image
VELIKANI 'POLUDJELI' ZA HRVATOM: /

'Vatreni' otkrio zašto ga klub nije pustio da ode

Image
VELIKANI 'POLUDJELI' ZA HRVATOM: /

'Vatreni' otkrio zašto ga klub nije pustio da ode

"Atmosfera je jako pozitivna, a to smo si sami priuštili odlaskom na Europsko prvenstvo. Bit će još dosta treninga, sastanaka i druženja prije utakmice, dakle bit će korisno okupljanje. Želimo pobijediti, radi nastavka pozitivnog niza", kazao je Vrsaljko za službene stranice HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interes klubova dodatni mu je motiv

Izbornik Čačić protiv Rusije će imati priliku isprobati i kombinacije s igračima koji nisu nosili najveći teret kvalifikacija za EURO 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki drugi dečki će sigurno dobiti priliku. To nam je svima šansa da se iskažemo. Naravno da bih i ja želio igrati te se pokazati u najboljem svjetlu", sažeo je Vrsaljko i osvrnuo se na svoj Sassuolo i na interes nekih europskih klubova.

"Zadovoljan sam, dobro smo krenuli u novu sezonu te želimo tako i nastaviti. Ima još dosta utakmica do kraja, ali nadam se da možemo zadržati dobru formu. Interes većih klubova samo mi je dodatni motiv za daljnji rad", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo